طرز تهیه کوکوی بادمجان پنیری ساده با طعمی بی نظیر
طرز تهیه کوکوی بادمجان پنیری
کوکوی بادمجان پنیری یکی از انواع پیش غذاهای ساده و خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکوی بادمجان پنیری در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادمجان بزرگ | ۳ عدد |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد سوخاری | ۶۰ گرم |
پنیر پیتزا | ۶۰ گرم |
برگ ریحان | ۲۰ گرم |
روغن مایع | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه کوکوی بادمجان پنیری
مرحله اول
برای تهیه کوکوی بادمجان پنیری خوشمزه ابتدای کار بادمجان را می شوییم و پوست آن را به صورت راه راه جدا می کنیم. در ادامه بادمجان را به صورت نگینی درشت خرد می کنیم، سپس درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
حالا قابلمه را تا نیمه پر از آب می کنیم، سپس مقداری نمک درون آن می ریزیم و مخلوط می کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم بادمجان به مدت ۱۵ دقیقه درون آب جوش بماند.
مرحله سوم
در این مرحله زمانی که بادمجان پخته شد، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم، سپس درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی اش خارج شود. در ادامه با کمک قاشق بادمجان ها را له می کنیم، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله چهارم
حالا ریحان را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش کاملا خارج شود. در ادامه ریحان را روی تخته گوشت قرار می دهیم، سپس به صورت ریز ساطوری می کنیم و به پوره بادمجان اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله تخم مرغ را به همراه پنیر پیتزا، پودر سوخاری، نمک و فلفل سیاه به پوره بادمجان اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه مقداری روغن مایع درون یک تابه مناسب می ریزیم.
مرحله ششم
حالا تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا روغن گرم شود. در ادامه مقداری از مخلوط کوکو بادمجان بر می داریم، سپس در دست فرم می دهیم و درون پودر سوخاری می غلطانیم. در ادامه کوکو ها را درون تابه قرار می دهیم.
مرحله هفتم
در نهایت اجازه می دهیم یک طرف کوکو های بادمجان کاملا سرخ شوند، سپس بر می گردانیم و تا طرف دیگر آنها نیز سرخ شود. در آخر روغن اضافی کوکو ها را با دستمال حوله ای می گیریم، سپس سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- deserkade_t.a