مطالب پر بازدید
طرز تهیه نان تافتون خوشمزه + گام به گام از مبتدی تا حرفه‌ای

طرز تهیه نان تافتون خوشمزه + گام به گام از مبتدی تا حرفه‌ای

طرز تهیه نان تافتون نان تافتون یکی از انواع نان‌های خوشمزه، پر استفاده و لذیذ است که به راحتی با روش‌های مختلف می‌توانید …

طرز تهیه مک اند چیز به روش رستورانی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه مک اند چیز به روش رستورانی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه مک اند چیز مک اند چیز یکی از انواع غذاهای خوشمزه و فست فودی است که با رسپی های متنوعی درست …

طرز تهیه موساکا بادمجان رستورانی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه موساکا بادمجان رستورانی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه موساکا بادمجان موساکا بادمجان که با نام گراتن بادمجان هم شناخته می شود یکی از مجلسی ترین غذاهای کشور یونان محسوب …

طرز تهیه کوکوی مرغ پنیری

طرز تهیه کوکوی مرغ پنیری , دستور پخت کوکوی مرغ پنیری

کوکوی مرغ پنیری یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه بین المللی است که با مواد بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکوی مرغ پنیری در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۷۰۰ گرم
تخم مرغ۲ عدد
آرد سوخاری۴ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا۱ پیمانه
جعفری۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای قرمز۲ قاشق غذاخوری
پیازچه۲ ساقه
روغن مایع، نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه کوکوی مرغ پنیری

مرحله اول

برای تهیه کوکو مرغ پنیری خوشمزه ابتدای کار جعفری و پیازچه را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه جعفری را روی تخته گوشت قرار می دهیم، سپس به صورت ریز ساطوری می کنیم.

مرحله دوم

حالا پیازچه را به صورت ریز خرد می کنیم، سپس فلفل دلمه ای را می شوییم و دانه های آن را خارج می کنیم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه سینه مرغ را روی تخته گوشت قرار می دهیم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله سینه مرغ را به همراه فلفل دلمه ای، جعفری، پیازچه، پنیر پیتزا، تخم مرغ، آرد سوخاری، نمک و فلفل درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس مخلوط  می کنیم و خوب ورز می دهیم تا مواد منسجم و یکدست شوند.

مرحله چهارم

حالا مقداری روغن مایع درون یک تابه مناسب می ریزیم، سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه مقداری از مایه کوکو مرغ با اسکوپ بر می داریم و درون تابه قرار می دهیم، سپس با قاشق کوکو را مرتب می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مایه کوکو مرغ پنیری تمام شود. در ادامه زمانی که یک طرف کوکو های مرغ کاملا سرخ شد، آنها را بر می گردانیم و اجازه می دهیم طرف دیگر آن ها هم کاملا سرخ شود.

مرحله ششم

در نهایت کوکو ها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم. زمانی که روغن اضافی کوکو ها کاملا خارج شد، آن ها را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم، سپس به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : جمعه 8 بهمن 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.