مطالب پر بازدید
طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی سوهان حلوایی، این شیرینی سنتی، با بافتی نرم و طعمی معطر از هل و زعفران، همراهی ایده‌آل برای لحظات …

طرز تهیه سالاد میگو به روش رستورانی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه سالاد میگو به روش رستورانی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه سالاد میگو سالاد میگو یکی از سالادهای خوشمزه و متنوع بین المللی است که نسبت به سالادهای دیگر لاکچری تر محسوب …

طرز تهیه دمی بج بج به روش شمالی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه دمی بج بج به روش شمالی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه دمی بج بج دمی بج بج یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ایرانی است که با رسپی های مختلفی درست می …

طرز تهیه موساکا بادمجان

طرز تهیه موساکا مجلسی طرز تهیه موساکا در برنامه دستپخت طرز تهیه موساکا با مرغ طرز تهیه موساکا گیاهی طرز تهیه دسر موساکا طرز تهیه موساکا بدون بادمجان طرز تهیه گراتن بادمجان طرز تهیه موساکا بدون گوشت

موساکا بادمجان که با نام گراتن بادمجان هم شناخته می شود یکی از مجلسی ترین غذاهای کشور یونان محسوب می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه موساکا بادمجان در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ نفر
سیب زمینی۳ عدد
بادمجان۳ عدد
گوشت چرخ۳۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق مرباخوری
پنیر موزارلا یا پنیر پارمزانبه مقدار کافی
پودر سوخاری۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
مواد سس بشامل
کره⅓ پیمانه
آرد⅓ پیمانه
شیر½ لیتر
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه موساکا بادمجان

مرحله اول

برای تهیه موساکا بادمجان خوشمزه ابتدای کار بادمجان را می شوییم، سپس به صورت حلقه ای خرد می کنیم. در ادامه روی برش های بادمجان مقداری نمک می ریزیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت استراحت کنند تا تلخی بادمجان ها گرفته شود.

مرحله دوم

حالا گوشت را به تکه های کوچک تقسیم می کنیم، سپس درون چرخ گوشت می ریزیم و چرخ می کنیم. در ادامه پوست پیاز را جدا می کنیم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله مقداری روغن مایع درون تابه اضافه می کنیم و بلافاصله پیاز را درون تابه می ریزیم، سپس تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. در ادامه گوشت چرخ کرده را درون تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد.

مرحله چهارم

حالا رب گوجه فرنگی را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم، سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و رنگ باز کند. در ادامه نمک و فلفل سیاه را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله پوست سیب زمینی را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت حلقه ای خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم، سپس اجازه می دهیم روغن گرم شود.

مرحله ششم

حالا حلقه های سیب زمینی را درون تابه می چینیم و کاملا سرخ می کنیم. در ادامه حلقه های بادمجان را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه حلقه های بادمجان را درون همان تابه که سیب زمینی را سرخ کردیم، سرخ می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله سس بشامل را آماده می کنیم، برای این منظور ابتدا یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کره را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم کره ذوب شود، سپس آرد را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

مرحله هشتم

حالا زمانی که بوی خامی آرد گرفته شد، شیر را به تدریج اضافه می کنیم، سپس به صورت مداوم هم می زنیم تا آرد گلوله نشود. در ادامه زمانی که سس بشامل به غلظت مطلوب رسید، حرارت را خاموش می کنیم، سپس نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم.

مرحله نهم

در این مرحله فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر به طور کامل گرم شود. در ادامه مقداری از سس بشامل را درون مواد گوشت چرخ کرده می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد به خورد هم بروند.

مرحله دهم

حالا یک ظرف مقاوم در برابر حرارت انتخاب می کنیم، سپس مقداری پودر سوخاری کف ظرف می ریزیم. در ادامه برش های سیب زمینی را بدون فاصله کف ظرف می چینیم، سپس روی سیب زمینی ها برش های بادمجان را قرار می دهیم.

مرحله یازدهم

در این مرحله مواد گوشتی را روی بادمجان می ریزیم و با قاشق روی تمام سطح مواد پخش می کنیم. در ادامه سس بشامل را به صورت پخش روی مواد گوشتی می ریزیم، سپس با پشت قاشق سس را پخش می کنیم تا تمام سطح گوشت را پوشش بدهد.

مرحله دوازدهم

حالا روی سطح سس بشامل را با پنیر پیتزا می پوشانیم، سپس ظرف را طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم موساکا بادمجان به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه درون فر بماند تا پنیر پیتزا آب شود. در ادامه ۵ دقیقه آخر پخت گریل را روشن می کنیم.

مرحله سیزدهم

در نهایت اجازه می دهیم موساکا بادمجان گریل شود تا پنیر پیتزا طلایی و خوشرنگ شود. در ادامه پس از گذشت این زمان موساکا بادمجان را از فر خارج می کنیم، سپس برش می زنیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : شنبه 16 بهمن 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.