طرز تهیه لازانیا رولی

فیلم طرز تهیه لازانیا رولی طرز تهیه لازانیا رولی در توستر طرز تهیه لازانیا رولی با گوشت چرخ کرده طرز تهیه لازانیا ایرانی عکس لازانیا رولی طرز تهیه لازانیا ساده طرز تهیه لازانیا رولی در قابلمه طرز تهیه لازانیا رولی بدون فر

لازانیا رولی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لازانیا رولی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
قارچ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه ای۱ عدد
پیاز۱ عدد
پنیر پیتزا۲۰۰ گرم
جعفری۱ دسته کوچک
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
ورق لازانیا۱ بسته
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
پودر سیر و آویشنبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
مواد لازم سس بشامل
شیر۱ لیوان
آرد۱ قاشق غذاخوری
سیر۲ حبه
کره۵۰ گرم
خامه صبحانه۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه لازانیا رولی

مرحله اول

برای تهیه لازانیا رولی خوشمزه در ابتدای کار ورقه های لازانیا را درون یک ظرف مناسب می ریزیم و مقداری آب ولرم اضافه می کنیم، سپس ظرف را کنار می گذاریم تا ورقه های لازانیا به خوبی نرم شوند.

مرحله دوم

برای تهیه مواد میانی لازانیا، ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب می ریزیم، سپس تابه را روی حرارت قرار داده و پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود.

مرحله سوم

در این مرحله مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به پیاز اضافه کرده و کمی تفت می دهیم، سپس گوشت چرخ کرده را به تابه می افزاییم و کمی تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد. در ادامه قارچ را به صورت ورقه ای خرد می کنیم.

مرحله چهارم

حالا فلفل دلمه ای را نیز به صورت نگینی یا خلالی خرد می کنیم و به همراه قارچ به تابه می افزاییم، سپس به خوبی تفت می دهیم تا آب اضافی قارچ کشیده شود. در ادامه رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری نمک اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

رب گوجه فرنگی را چند دقیقه تفت می دهیم تا تغییر رنگ داده و به طور کامل سرخ شود. در آخر جعفری خرد شده را به همراه پودر سیر و آویشن به تابه اضافه کرده و مواد را کمی تفت می دهیم تا یکدست شوند.

مرحله ششم

حالا درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم گوشت چرخ کرده با حرارت ملایم بپزد. در همین حین سس بشامل را آماده می کنیم، برای این منظور کره را درون یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا کره ذوب شود.

مرحله هفتم

در این مرحله آرد را به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا طعم خامی آرد گرفته شود. در ادامه شیر را اضافه می کنیم و به آرامی تفت می دهیم تا سس به غلظت مناسب برسد، سپس سیرها را رنده می کنیم.

مرحله هشتم

حالا سیرها را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. در ادامه خامه را به تابه اضافه کرده، سپس تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا سس بشامل از حرارت بیفتد.

مرحله نهم

در این مرحله یک تابه مناسب انتخاب می کنیم و آنرا با روغن چرب می کنیم. در ادامه یک ورق لازانیا روی سطح کار قرار می دهیم، سپس مقداری از مواد گوشتی را در ابتدای ورق لازانیا قرار داده و آنرا مانند رولت رول می کنیم.

مرحله دهم

حالا لازانیای رول شده را درون تابه قرار می دهیم. تمام لازانیاها را به همین صورت آماده می کنیم و درون تابه می چینیم. در ادامه پنیر پیتزا را به صورت پخش روی لازانیاها می ریزیم، سپس سس بشامل را روی پنیر پیتزا می ریزیم.

مرحله یازدهم

در این مرحله درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم لازانیاها به طور کامل بپزند و پنیر پیتزا ذوب شود. در نهایت لازانیاها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به صورت دلخواه تزیین کرده، سپس همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 2 اسفند 1400
Loading more posts...
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.