طرز تهیه لازانیا رولی به روش مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه لازانیا رولی
لازانیا رولی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لازانیا رولی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
قارچ | ۳۰۰ گرم |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
پنیر پیتزا | ۲۰۰ گرم |
جعفری | ۱ دسته کوچک |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
ورق لازانیا | ۱ بسته |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پودر سیر و آویشن | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
مواد لازم سس بشامل | |
شیر | ۱ لیوان |
آرد | ۱ قاشق غذاخوری |
سیر | ۲ حبه |
کره | ۵۰ گرم |
خامه صبحانه | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه لازانیا رولی
مرحله اول
برای تهیه لازانیا رولی خوشمزه در ابتدای کار ورقه های لازانیا را درون یک ظرف مناسب می ریزیم و مقداری آب ولرم اضافه می کنیم، سپس ظرف را کنار می گذاریم تا ورقه های لازانیا به خوبی نرم شوند.
مرحله دوم
برای تهیه مواد میانی لازانیا، ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب می ریزیم، سپس تابه را روی حرارت قرار داده و پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود.
مرحله سوم
در این مرحله مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به پیاز اضافه کرده و کمی تفت می دهیم، سپس گوشت چرخ کرده را به تابه می افزاییم و کمی تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد. در ادامه قارچ را به صورت ورقه ای خرد می کنیم.
مرحله چهارم
حالا فلفل دلمه ای را نیز به صورت نگینی یا خلالی خرد می کنیم و به همراه قارچ به تابه می افزاییم، سپس به خوبی تفت می دهیم تا آب اضافی قارچ کشیده شود. در ادامه رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری نمک اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
رب گوجه فرنگی را چند دقیقه تفت می دهیم تا تغییر رنگ داده و به طور کامل سرخ شود. در آخر جعفری خرد شده را به همراه پودر سیر و آویشن به تابه اضافه کرده و مواد را کمی تفت می دهیم تا یکدست شوند.
مرحله ششم
حالا درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم گوشت چرخ کرده با حرارت ملایم بپزد. در همین حین سس بشامل را آماده می کنیم، برای این منظور کره را درون یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا کره ذوب شود.
مرحله هفتم
در این مرحله آرد را به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا طعم خامی آرد گرفته شود. در ادامه شیر را اضافه می کنیم و به آرامی تفت می دهیم تا سس به غلظت مناسب برسد، سپس سیرها را رنده می کنیم.
مرحله هشتم
حالا سیرها را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. در ادامه خامه را به تابه اضافه کرده، سپس تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا سس بشامل از حرارت بیفتد.
مرحله نهم
در این مرحله یک تابه مناسب انتخاب می کنیم و آنرا با روغن چرب می کنیم. در ادامه یک ورق لازانیا روی سطح کار قرار می دهیم، سپس مقداری از مواد گوشتی را در ابتدای ورق لازانیا قرار داده و آنرا مانند رولت رول می کنیم.
مرحله دهم
حالا لازانیای رول شده را درون تابه قرار می دهیم. تمام لازانیاها را به همین صورت آماده می کنیم و درون تابه می چینیم. در ادامه پنیر پیتزا را به صورت پخش روی لازانیاها می ریزیم، سپس سس بشامل را روی پنیر پیتزا می ریزیم.
مرحله یازدهم
در این مرحله درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم لازانیاها به طور کامل بپزند و پنیر پیتزا ذوب شود. در نهایت لازانیاها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به صورت دلخواه تزیین کرده، سپس همراه سس دلخواه سرو می کنیم.
- منبع :
- zanjan