طرز تهیه قلیه تخم مرغ بوشهری و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه قلیه تخم مرغ

طرز تهیه قلیه تخم مرغ , دستور پخت قلیه تخم مرغ

قلیه تخم مرغ یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه جنوب کشورمان است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قلیه تخم مرغ در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گشنیز۲۵۰ گرم
شنبلیله۵۰ گرم
تمر هندی۱۰۰ گرم
سیر۱۰ حبه
پیاز بزرگ۱ عدد
زردچوبه و ادویه کاری۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز۱ قاشق مرباخوری
آرد۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۴ عدد
نمک و روغن مایعبه مقدار کافی

طرز تهیه قلیه تخم مرغ

مرحله اول

برای تهیه قلیه تخم مرغ بوشهری ابتدای کار گشنیز و شنبلیه را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود. در ادامه سبزی را روی تخته گوشت قرار می دهیم و به صورت ریز ساطوری می کنیم.

مرحله دوم

حالا پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع به آن اضافه می کنیم، سپس بلافاصله پیاز را درون آن می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود. در ادامه مخلوط سبزی را به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا سبزی کاملا سرخ شود. در ادامه پوست سیر را جدا می کنیم و به صورت ریز رنده می کنیم.

مرحله چهارم

حالا سیر را به همراه فلفل قرمز، زردچوبه، ادویه کاری و نمک به سبزی اضافه می کنیم و مجددا تفت می دهیم تا بوی خامی ادویه ها گرفته شود. توجه داشته باشید روغن سبزی باید زیاد باشد تا سبزی نسوزد.

مرحله پنجم

در این مرحله ۲ لیوان آب به سبزی اضافه می کنیم و هم می زنیم تا سبزی از هم باز شود. در ادامه تمیر هندی را با ۲ تا ۳ لیوان آب مخلوط می کنیم، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاملا یکدست شود.

مرحله ششم

حالا آب تمیر هندی را از صافی رد می کنیم، سپس به قلیه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در ادامه آرد را در مقداری آب سرد مخلوط می کنیم، سپس به قلیه اضافه می کنیم و هم می زنیم تا باعث لعاب قلیه شود.

مرحله هفتم

در این مرحله زمانی که قلیه لعاب دار شد تخم مرغ ها را یک به یک به قلیه اضافه می کنیم و هم نمی زنیم تا بافت تخم مرغ باز نشود. در ادامه اجازه می دهیم تخم مرغ درون قلیه بسته شود و به طور کامل بپزد.

مرحله هشتم

توجه داشته باشید که طعم اصلی این غذا باید تند و ترش باشد. در آخر قلیه تخم مرغ را از روی حرارت بر می داریم، سپس درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به همراه نان خشک خرد شده و سبزی خوردن سرو می کنیم. نوش جان.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در یکشنبه 8 اسفند 1400

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.