طرز تهیه اکبر جوجه ساده به روش رستورانی با طعم بی نظیر

طرز تهیه اکبر جوجه ساده

طرز تهیه اکبر جوجه ساده طرز تهیه اکبر جوجه بدون پوست طرز تهیه اکبر جوجه اصل گلوگاه طرز تهیه اکبر جوجه در سرخ کن طرز تهیه اکبر جوجه اینستاگرام طرز تهیه اکبر جوجه نواب ابراهیمی آپارات طرز تهیه اکبر جوجه طرز تهیه اکبر جوجه در فر

اکبر جوجه یکی از غذاهای پر طرفدار شهرستان گلوگاه در استان مازندران است که به دلیل طعم جذابش در سراسر ایران و حتی خارج از ایران فراگیر شده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اکبر جوجه ساده در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
مرغ کوچک۱ عدد
زعفران دم کرده۶ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد بزرگ
آب پیاز۲ قاشق غذاخوری
کره۱۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
رب انار و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه اکبر جوجه ساده

مرحله اول

برای تهیه اکبر جوجه ساده و خوشمزه ابتدا باید مرغ مناسب تهیه کنیم. توجه داشته باشید که مرغ حداکثر باید ۱ کیلوگرم باشد. البته در رستوران های اصلی اکبر جوجه از جوجه های حدودا ۳۰ روزه برای پخت این غذا استفاده می شود.

مرحله دوم

در این مرحله مرغ را بدون اینکه پوستش را جدا کنیم، به خوبی می شوییم. در ادامه آنرا با یک چاقوی تیز از وسط نصف می کنیم. حالا مرغ را داخل یک کاسه بزرگ قرار می دهیم. در ادامه پیاز را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و به کاسه می افزاییم.

نکته: بعضی افراد دوست دارند اکبر جوجه را بدون پوست درست کنند که می توانند پوست مرغ را قبل از طعم‌دار کردن جدا کنند.

مرحله سوم

در این مرحله زعفران دم کرده را به همراه آب پیاز و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم و با دست مواد را به خوبی روی گوشت مرغ ماساژ می دهیم. در صورت تمایل برای طعم دارن گوشت مرغ می توانیم ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو نیز اضافه کنیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه مرغ را با مواد به خوبی طعم دار کردیم، درب کاسه را با سلفون به طور کامل می پوشانیم و به مدت حداقل ۱۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ استراحت کند و طعم مواد را به طور کامل جذب کند.

مرحله پنجم

پس از اینکه مرغ به خوبی طعم دار شد، آنرا از یخچال خارج می کنیم، سپس پیازهایی که به گوشت مرغ چسبیده است را با حوصله جدا می کنیم. در ادامه تکه های گوشت مرغ را درون یک قابلمه مناسب قرار می دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله ۲ پیمانه روغن به همراه کره و ۱ پیمانه آب به قابلمه اضافه می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب و روغن شروع به جوشیدن کنند. پس از اینکه آب جوش امد، حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم.

مرحله هفتم

حالا درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم جوجه ها به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم سرخ شوند. پس از گذشت ۳۰ دقیقه، جوجه ها را به آرامی بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود، سپس مجددا درب قابلمه را می گذاریم.

مرحله هشتم

پس از اینکه جوجه ها به خوبی سرخ شدند و رنگشان طلایی شد، آنها را از قابلمه خارج می کنیم و درون توری فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود. البته هر کاری کنیم، نمی توانیم تمام روغن موجود در جوجه ها را بگیریم.

مرحله نهم

در این مرحله پس از اینکه روغن اضافی جوجه ها خارج شد، آنها را در ظرف مناسب می کنیم. رب انار را نیز درون یک کاسه کوچک می ریزیم و در کنار اکبر جوجه قرار می دهیم. در نهایت این غذای خوشمزه را با کته یا برنج آبکش سرو می کنیم.

نکات اکبر جوجه

جلوگیری از سفت شدن بافت مرغ

یکی از مهم ترین مشکلاتی که در زمان پخت اکبر جوجه در منزل با آن مواجه می شویم این است که بافت گوشت مرغ پس از سرخ شدن سفت می شود. برای جلوگیری از این مشکل حتما باید مرغ را با پوست سرخ کنیم و زمان طعم دار کردن مرغ باید حداقل ۱۲ ساعت باشد. نکته دیگر اینکه آب لیمو ترش باعث سفت شدن گوشت مرغ می شود و حدالمقدور از مقداری کمی برای طعم دار کردن مرغ باید استفاده شود.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در سه شنبه 5 اردیبهشت 1402

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 4.4 / 5. تعداد امتیاز: 37

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
12 دیدگاه
  • رویا 22 ژوئن 2023 at 16:03

    آب و روغن مشکلی نداره باهم قاطی؟

  • ادمین 22 ژوئن 2023 at 16:43

    سلام
    خیر مشکلی نداره، فقط باید درب قابلمه را ببندید.

  • ناشناس 28 ژوئن 2023 at 08:48

    سلام ببخشید برای پخت اکبر جوجه در مهمانی که تعداد بالا هست چطور سرخ کنیم بهتر هست که تا زمان سرو سرد نشه و اینکه اگر ران و سینه جدا باشه گوشت سینه سفت میشود

  • ادمین 28 ژوئن 2023 at 09:48

    سلام، اکبر جوجه باید تا زمان سرو روی حرارت بسیار ملایم بماند. حتما از مرغ های کوچک استفاده کنید، شما از بهترین رستوران اکبر جوجه هم غذا بگیرید، سینه مرغ کمی سفت و خشک هست و کاریش نمیشه کرد.

  • زهرا 4 جولای 2023 at 12:23

    بعد از جوش آمدن آب و روغن جوجه ها را سرخ میکنیم و حین سرخ کردن باید درب قابلمه را ببندیم؟

  • ادمین 4 جولای 2023 at 14:51

    سلام
    بله، چون پاشش روغن و آب زیاد هست.

  • ناشناس 8 آگوست 2023 at 14:43

    نمیشه فقط روغن بریزیم آب نریزیم

  • ادمین 9 آگوست 2023 at 10:43

    سلام
    آب رو به این خاطر اضافه می کنیم که تکه های مرغ درون روغن شناور باشند. می تونید فقط روغن بریزید، فقط باید حجم بیشتری بریزید.

  • ناشناس 13 آگوست 2023 at 22:51

    سلام حتما باید باپوست باشه بدون پوست درست کنیم خیلی سفت میشه

  • ادمین 14 آگوست 2023 at 06:24

    سلام
    دقیقا، حتما باید با پوست باشد تا گوشت مرغ نرم بماند.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.