طرز تهیه کشک و بادمجان مجلسی تهرانی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کشک و بادمجان مجلسی تهرانی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کشک و بادمجان مجلسی کشک و بادمجان یکی از انواع غذاهای خوشمزه و قدیمی ایرانی است که با رسپی های متنوعی …

طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی

طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی طرز تهیه جوجه کباب با سس مایونز طرز تهیه جوجه کباب سیخی طرز تهیه جوجه کباب رستورانی طرز تهیه جوجه کباب چیلی طرز تهیه جوجه کباب پنج ستاره طرز تهیه جوجه کباب برای 20 نفر طرز تهیه جوجه کباب رستورانی آپارات

جوجه کباب یکی از اصیل ترین غذاهای ایرانی است که امروزه از مراسم ها و مجالس مهم گرفته تا پیک نیک و گردش های آخر هفته، پای ثابت سفره های ایرانیان است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه، ران یا فیله مرغ۱ تا ۱٫۵ کیلوگرم
سس مایونز۲ قاشق غذاخوری
ماست چکیده۲ قاشق غذاخوری
سس خردل۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه۳ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده½ فنجان غلیظ
پیاز۳ عدد
فلفل دلمه ای۱ عدد
روغن مایع۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار دلخواه
کرهبه مقدار دلخواه

طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی

مرحله اول

برای تهیه جوجه کباب ابتدا باید قسمت های مناسب گوشت مرغ را انتخاب کنیم. اگر بخواهیم جوجه کباب را برای مجالس درست کنیم، سینه و فیله مرغ بهترین گزینه هستند، چون به راحتی خرد می شوند و می توان آنها را به صورت یکدست سیخ کرد.

مرحله دوم

اما اگر می خواهید برای خودتان جوجه کباب درست کنید، توصیه می کنیم که خوشمزگی آنرا الویت قرار دهید. برای همین بهتر است از یک مرغ کامل استفاده شود، ابتدا پوست مرغ را به طور کامل جدا می کنیم و دور می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله مرغ را به ۴ قسمت تقسیم می کنیم. اگر بخواهیم جوجه را بدون استخوان درست کنیم، باید تمام استخوان ها درون گوشت مرغ را خارج کنیم. برای این کار حتما از یک کارد تیز استفاده شود تا گوشت مرغ خراب نشود.

مرحله چهارم

توصیه ما این است که برای تجربه بهتر، جوجه کباب را به صورت مخلوط با استخوان و بدون استخوان درست کنید. یعنی قسمت هایی مثل سینه مرغ را بدون استخوان و قسمت هایی مثل ران، کتف و بال را با استخوان درست کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله گوشت مرغ را پس از خرد کردن درون یک کاسه بزرگ می ریزیم، سپس زعفران دم کرده را اضافه می کنیم و به خوبی با گوشت مرغ ترکیب می کنیم تا تمام قسمت های گوشت مرغ به خوبی رنگ بگیرند.

مرحله ششم

حالا روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا زعفران به خوبی به خورد تکه های گوشت مرغ برود. پس از گذشت یک ساعت کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس روغن مایع را اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله تکه های گوشت مرغ را به خوبی زیرو ور می کنیم تا با یک لایه روغن مایع به خوبی کاور شوند، این کار باعث می شود که جوجه ها پس از پخت آبدار و نرم بمانند و آب لیمو ترش باعث خشک شدن جوجه ها نشود.

مرحله هشتم

پس از اینکه تکه های گوشت مرغ با روغن مایع کاور شدند، سس خردل را به همراه سس مایونز، ماست چکیده، آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم و مجددا با هم مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند.

مرحله نهم

در پایان پیاز و فلفل دلمه ای را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. کمی مواد را زیر و رو می کنیم تا پیاز و فلفل دلمه ای هم با دیگر مواد ترکیب شوند. در ادامه روی درب کاسه را مجددا سلفون می کشیم.

مرحله دهم

در این مرحله جوجه ها باید به مدت حداقل ۴ ساعت در یخچال بمانند تا طعم مواد به خوبی به خوردشان برود. البته توصیه می کنیم اگر جوجه کباب لذیذ و پفکی می خواهید از شب قبل مواد را آماده کنید و در یخچال قرار دهید.

مرحله یازدهم

پس از اینکه جوجه ها طعم دار شدند، کاسه را از یخچال خارج می کنیم. در ادامه قطعات گوشت مرغ را روی تخته گوشت قرار می دهیم، سپس قطعات بدون استخوان را در کنار هم و استخوان دارها را هم در کنار هم به سیخ می کشیم.

مرحله دوازدهم

پس از اینکه سیخ کردن جوجه ها به پایان رسید، منقل ذغال را به صورت یکدست روشن آماده می کنیم و سیخ ها روی منقل می چینیم. در صورت تمایل می توانیم قبل از کباب کردن جوجه ها، مجددا کمی نمک اضافه کنیم.

مرحله سیزدهم

حالا سیخ ها را به صورت مرتب هر چند لحظه یک بار می چرخانیم تا جوجه ها به صورت یکنواخت بپزند. در صورت تمایل چند عدد گوجه فرنگی و فلفل سبز هم سیخ می کنیم و در کنار جوجه ها روی منقل کباب می کنیم.

مرحله چهاردهم

پس از اینکه کباب کردن جوجه ها به پایان رسید، کره را ذوب می کنیم و با برس روی جوجه ها می مالیم. اگر طعم کره را دوست ندارید می توانید آنرا از مواد لازم حذف کنید. در نهایت جوجه کباب را به همراه برنج یا نان سرو می کنیم.

نکات طرز تهیه جوجه کباب

از بین رفتن رنگ و طعم زعفران

دلیل اینکه در بالا اشاره کردیم که ابتدا زعفران را اضافه می کنیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا زعفران به طور کامل وارد بافت گوشت مرغ شود این است که اگر زعفران را به همراه دیگر مواد اضافه کنیم، پیاز طعم و عطر زعفران را از بین خواهد برد.

سفت شدن جوجه کباب

دلیل سفت شدن جوجه کباب نمک و آب لیمو ترش هستند. اگر قبل از کاور کردن تکه های گوشت مرغ با روغن مایع، نمک و آب لیمو ترش را اضافه کنیم، در پایان جوجه کباب ما سفت و خشک خواهد شد. البته اضافه کردن نمک و آب لیمو ترش بیش از اندازه هم می تواند جوجه کباب را سفت کند.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 23 شهریور 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.