طرز تهیه پیراشکی سوسیس به روش مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه پیراشکی سوسیس
پیراشکی سوسیس یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه بین المللی است که برای پیش غذا نیز یک گزینه مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیراشکی سوسیس در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
آرد | ۲۰۰ گرم |
شیر | ½ لیوان |
روغن مایع | ¼ لیوان |
خمیر مایه فوری | ۱ قاشق غذاخوری |
شکر | ۲ قاشق چایخوری |
نمک | ۲ قاشق چایخوری |
آب ولرم | ⅓ لیوان |
سوسیس آلمانی | ۴ عدد |
مواد لازم برای رومال پیراشکی | |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق چایخوری |
پودر آویشن و پودر سیر | به مقدار کافی |
طرز تهیه پیراشکی سوسیس
مرحله اول
برای تهیه پیراشکی سوسیس مجلسی ابتدای کار آب ولرم را به همراه خمیر مایه فوری و شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم و مخلوط می کنیم، سپس روی آن را می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت ۱۰ دقیقه استراحت کند.
مرحله دوم
حالا شیر را به همراه روغن مایع درون یک کاسه جداگانه می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم و خمیر مایه به عمل آمده را به آن اضافه می کنیم. در ادامه آرد را به همراه نمک درون الک می ریزیم و ۳ مرتبه الک می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله آرد را به مخلوط خمیر مایه اضافه می کنیم، سپس ورز می دهیم تا خمیر درون کاسه جمع شود. در ادامه روی سطح کار را آرد پاشی می کنیم، سپس خمیر را روی آن قرار می دهیم و به مدت ۱۰ دقیقه ورز می دهیم.
مرحله چهارم
حالا کاور سوسیس را جدا می کنیم، سپس بسته به سلیقه درون تابه کاملا سرخ می کنیم و یا خام استفاده می کنیم. در ادامه مقداری از خمیر پیراشکی را بر می داریم، سپس اطراف سوسیس می پیچانیم تا سوسیس کاور شود.
مرحله پنجم
در این مرحله زرده تخم مرغ را از سفیده تخم مرغ جدا می کنیم و درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس زعفران دم کرده را به همراه پودر سیر و پودر آویشن به زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.
مرحله ششم
حالا برس را به مخلوط مواد رومال آغشته می کنیم، سپس روی پیراشکی ها می مالیم. در ادامه فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار داده و اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم.
مرحله هفتم
در این مرحله پیراشکی ها را درون سینی قرار می دهیم، سپس سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم پیراشکی ها به مدت ۱۵ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته شوند. در صورت نبود فر یک تابه مناسب انتخاب می کنیم.
مرحله هشتم
حالا مقداری روغن مایع درون تابه می ریزیم، سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود. در ادامه پیراشکی های سوسیس را درون تابه قرار می دهیم، سپس کاملا سرخ می کنیم.
مرحله نهم
در نهایت پس از گذشت ۱۵ دقیقه پیراشکی های سوسیس را از فر خارج می کنیم، سپس درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در آخر پیراشکی های سوسیس را به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- rasooliii
مطالب پربازدید از سراسر وب
- طرز تهیه خورش خرفه به روش مجلسی؛ یک غذای سنتی و خوشمزه
- طرز تهیه خورش پرتقال با مرغ و زعفران؛ همراه با نکات کلیدی برای طعم بهتر
- طرز تهیه خورش سیب گلاب مجلسی + نکاتی برای طعم و عطر بهتر
- طرز تهیه پف پفی یلدایی خوشمزه و فوری، مناسب برای دورهمی ها
- مدل لباس چین دار زنانه؛ مدل های جذاب و شیک که هیچ جا پیدا نمیشه!