طرز تهیه بیسکوییت ساقه طلایی ساده با طعمی بی نظیر
طرز تهیه بیسکوییت ساقه طلایی
بیسکوئیت ساقه طلایی یکی از انواع بیسکوئیت های ساده ایرانی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بیسکوییت ساقه طلایی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم بیسکوییت ساقه طلایی | |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پودر شکر یا شکر دانه ریز | ¼ پیمانه |
آرد ذرت | ۲ قاشق سوپخوری |
سبوس گندم | ۱ و نیم پیمانه |
آرد سفید | ۱ پیمانه |
کره | ۱۳۰ گرم |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
نمک | ⅛ قاشق چایخوری |
طرز تهیه بیسکوییت ساقه طلایی
مرحله اول
برای تهیه بیسکوئیت ساقه طلایی ساده در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج می کنیم، سپس در فضای آشپزخانه قرار می دهیم و اجازه می دهیم کره با دمای محیط هماهنگ شده و به طور کامل نرم شود.
مرحله دوم
در این مرحله کره را به همراه شکر دانه ریز درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن برقی هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه تخم مرغ را به همراه وانیل به مخلوط کره اضافه می کنیم.
مرحله سوم
حالا مخلوط کره را مجددا با همزن برقی هم می زنیم تا بافت تخم مرغ باز شود، سپس مواد کاملا ترکیب و یکدست شوند. در ادامه آرد ذرت را درون الک می ریزیم و روی مخلوط کره و تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله نمک را به همراه سبوس گندم آسیاب شده و بکینگ پودر به مخلوط کره اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه آرد سفید را درون الک می ریزیم و ۳ مرتبه الک می کنیم.
مرحله پنجم
حالا آرد را به تدریج به خمیر بیسکویت اضافه می کنیم و ورز می دهیم، زمانی که خمیری نرم و لطیف که به دست نمی چسبد حاصل شد اضافه کردن آرد را متوقف می کنیم. در ادامه روی سطح کار را آرد پاشی می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله خمیر بیسکویت را روی سطح کار قرار می دهیم، سپس روی خمیر را با کیسه فریزر می پوشانیم و با وردنه به قطر کمتر از نیم سانتی متر باز می کنیم. در ادامه خمیر را با کاتر گرد قالب می ریزیم.
مرحله هفتم
حالا فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه بیسکویت ها را درون سینی فر قرار می دهیم، سپس با خلال دندان یا سیخ چوبی روی آنها سوراخ های ریزی ایجاد می کنیم.
مرحله هشتم
در این مرحله سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم بیسکویت های ساقه طلایی به مدت ۱۵ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته شوند. در ادامه پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج می کنیم.
مرحله نهم
در نهایت بدون دست زدن اجازه می دهیم بیسکویت های ساقه طلایی کاملا خنک شوند. در آخر بیسکویت ها را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم، سپس به همراه چای زعفرانی تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- photo
مطالب پربازدید از سراسر وب
- ست حلقه نقره فوق العاده شیک برای زوج های خاص و مشکل پسند!
- مدل گردنبند انار فوق العاده شیک؛ همیشه متفاوت و شیک پوش باشید!
- اکسسوری با طرح گربه؛ اگه می خوای متفاوت باشی حتما این مدل ها رو ببین
- مدل ظرف میوه خوری چوبی فوق العاده شیک برای بانوان یونیک پسند
- طرز تهیه کوبیده مرغ مجلسی؛ با این آموزش کدبانوی فامیل میشی!