طرز تهیه ذرت پنیری

طرز تهیه ذرت پنیری , دستور پخت ذرت پنیری

ذرت پنیری از خوردنی های جذاب و خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ذرت پنیری در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ذرت مکزیکی۴ عدد
کره۵۰ گرم
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان۲۰۰ گرم
رب انار ملس یا ترش۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
سس کچاپ، سس هزارجزیره و سس خردلبه مقدار کافی

طرز تهیه ذرت پنیری

مرحله اول

برای تهیه ذرت پنیری مجلسی ابتدای کار پوست ذرت ها را جدا می کنیم، سپس درون یک قابلمه حاوی آب قرار می دهیم و قابلمه را روی حرارت متوسط می گذاریم و اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه درون آب جوش بمانند تا پخته شوند.

مرحله دوم

حالا پس از گذشت این زمان ذرت ها را از قابلمه خارج می کنیم، سپس درون یک ظرف مناسب قرار می دهیم. در ادامه روی دو عدد از ذرت ها را با کره آب شده رومال می کنیم و روی دو عدد ذرت باقی مانده را با روغن زیتون چرب می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله رب انار را با مقداری آب جوش حل می کنیم، سپس روی یکی از ذرت ها می مالیم. در ادامه روی باقی مانده ذرت ها پنیر پارمزان می ریزیم. حالا روی ذرت ها به اندازه دلخواه نمک و فلفل سیاه می پاشیم.

مرحله چهارم

در نهایت روی ۳ ذرت دیگر که سس ندارند، به ترتیب سس کچاپ، سس هزار جزیره و سس خردل می زنیم، سپس با کمک برس آن ها را به سس آغشته می کنیم. در آخر ذرت پنیری را بهص ورت داغ سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 30 فروردین 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.