طرز تهیه ذرت پنیری به روش مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه ذرت پنیری
ذرت پنیری از خوردنی های جذاب و خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ذرت پنیری در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ذرت مکزیکی | ۴ عدد |
کره | ۵۰ گرم |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
پنیر پارمزان | ۲۰۰ گرم |
رب انار ملس یا ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
سس کچاپ، سس هزارجزیره و سس خردل | به مقدار کافی |
طرز تهیه ذرت پنیری
مرحله اول
برای تهیه ذرت پنیری مجلسی ابتدای کار پوست ذرت ها را جدا می کنیم، سپس درون یک قابلمه حاوی آب قرار می دهیم و قابلمه را روی حرارت متوسط می گذاریم و اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه درون آب جوش بمانند تا پخته شوند.
مرحله دوم
حالا پس از گذشت این زمان ذرت ها را از قابلمه خارج می کنیم، سپس درون یک ظرف مناسب قرار می دهیم. در ادامه روی دو عدد از ذرت ها را با کره آب شده رومال می کنیم و روی دو عدد ذرت باقی مانده را با روغن زیتون چرب می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله رب انار را با مقداری آب جوش حل می کنیم، سپس روی یکی از ذرت ها می مالیم. در ادامه روی باقی مانده ذرت ها پنیر پارمزان می ریزیم. حالا روی ذرت ها به اندازه دلخواه نمک و فلفل سیاه می پاشیم.
مرحله چهارم
در نهایت روی ۳ ذرت دیگر که سس ندارند، به ترتیب سس کچاپ، سس هزار جزیره و سس خردل می زنیم، سپس با کمک برس آن ها را به سس آغشته می کنیم. در آخر ذرت پنیری را بهص ورت داغ سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- babol