طرز تهیه نرگسی اسفناج به روش ساده و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه نرگسی اسفناج به روش ساده و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه نرگسی اسفناج نرگسی اسفناج یکی از انواع غذاهای ساده ایرانی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه ذرت مکزیکی به سبک خیابانی

طرز تهیه ذرت مکزیکی به سبک خیابانی طرز تهیه ذرت مکزیکی با بلال طرز تهیه ذرت مکزیکی بدون قارچ فیلم طرز تهیه ذرت مکزیکی طرز تهیه ذرت مکزیکی با کالباس طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ طرز تهیه ذرت مکزیکی دونفره طرز تهیه ذرت مکزیکی سرنا امینی

ذرت مکزیکی یکی از خوراکی های خوشمزه خیابانی است که امروزه در میان ایرانیان از محبوبیت زیادی برخوردار است. این میان وعده جذاب با مواد متنوعی مانند قارچ، کالباس و … درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ذرت مکزیکی به سبک خیابانی در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کنسرو ذرت۵۰۰ گرم
قارچ۳۰۰ گرم
کره۳۰ گرم
سس مایونز۳  قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا۲۰۰ گرم
آب لیمو ترش تازه۱ قاشق غذاخوری
آویشن۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه ذرت مکزیکی به سبک خیابانی

مرحله اول

برای تهیه ذرت مکزیکی به سبک خیابانی ابتدا ذرت را می شوییم و آبکشی می کنیم. در صورت تمایل می توانیم به جای استفاده از کنسرو، خودمان ذرت را بپزیم. برای این منظور ذرت را دان می کنیم و درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله ۲ لیوان آب به همراه کمی نمک اضافه می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم ذرت به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بپزد و نرم شود. پس از اینکه ذرت به طور کامل پخت، آنرا آبکشی می کنیم.

مرحله سوم

حالا قارچ را به صورت ورقه ای یا نگینی خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و کره را به تابه اضافه می کنیم. پس از اینکه کره به طور کامل ذوب شد، قارچ را به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله آب لیمو ترش را به قارچ اضافه می کنیم تا از سیاه شدن رنگ قارچ جلوگیری کند. ابتدا که قارچ را تفت دهیم، شروع به آب انداختن می کند. باید قارچ را تا زمانی که آب آن به طور کامل کشیده شود تفت دهیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه آب قارچ ها به طور کامل تبخیر شد، ذرت پخته شده را اضافه می کنیم و چند دقیقه با قارچ تفت می دهیم، سپس سس مایونز را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و آویشن اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا با سرعت مواد را ترکیب می کنیم تا سس و ادویه ها به طور کامل با قارچ و ذرت مخلوط شود. پس از اینکه مواد یکدست شدند، حرارت زیر تابه را روی ملایم ترین درجه قرار می دهیم و پنیر پیتزا را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

حالا به آرامی مواد را هم می زنیم تا پنیر به طور کامل ذوب شود و ذرت مکزیکی حالت کشیدار پیدا کند. در پایان ذرت مکزیکی را در ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس به مقدار دلخواه آویشن اضافه کرده و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 29 آبان 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.