طرز تهیه قارچ سوخاری ساده

طرز تهیه قارچ سوخاری ساده طرز تهیه قارچ سوخاری بدون ماست طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی طرز تهیه قارچ سوخاری بدون پودر سوخاری طرز تهیه قارچ سوخاری با پنیر پیتزا طرز تهیه قارچ سوخاری با خمیر بنیه طرز تهیه قارچ سوخاری پولکی طرز تهیه قارچ سوخاری در ماهیتابه

قارچ سوخاری از غذاهای فست فودی پرطرفدار است که معمولا به عنوان پیش غذا سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قارچ سوخاری ساده در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۵ نفر
قارچ ریز۳۰ عدد
آرد سفید۵ لیوان
نمک۱ قاشق چایخوری
پودر سیر۱ قاشق غذاخوری
پاپریکا۱ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
یخچند قالب
روغن مخصوص سرخ کردنیبه مقدار کافی

طرز تهیه قارچ سوخاری ساده

مرحله اول

برای تهیه قارچ سوخاری ساده ابتدا قارچ ها را به خوبی می شوییم، سپس پوست اضافی روی قارچ ها را با یک کارد تیز جدا می کنیم. در ادامه قارچ ها را داخل آبکش می ریزیم تا آب اضافی شان به طور کامل خارج شود.

مرحله دوم

در این مرحله آرد را درون یک کاسه بزر گ می ریزیم، سپس نمک، پودر سیر، پاپریکا، پودر زنجبیل، فلفل قرمز و بکینگ پودر را به آرد اضافه می کنیم و به خوبی مواد را زیر و رو می کنیم تا ادویه ها به صورت یکدست در آرد پخش شوند.

مرحله سوم

حالا داخل یک کاسه دیگر مقداری آب و یخ می ریزیم. در ادامه یک ظرف گود روی حرارت قرار می دهیم و به اندازه ای روغن مخصوص سرخ کردنی اضافه می کنیم که قارچ ها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که حرارت زیر ظرف باید کم باشد، اما روغن به خوبی داغ شده باشد، حالا قارچ ها را درون کاسه حاوی آرد می ریزیم و خوب زیر و رو می کنیم تا اطراف قارچ ها با یک لایه آرد پوشیده شود.

مرحله پنجم

در ادامه قارچ ها را از آرد خارج کرده و کمی تکان می دهیم تا آرد اضافی شان بریزد، سپس درون ظرف آب یخ می ریزیم. پس از چند ثانیه مجددا قارچ ها را درون ظرف آرد می ریزیم و به خوبی زیر و رو می کنیم تا آرد را جذب کنند.

مرحله ششم

دو تا سه مرتبه این کار را انجام می دهیم تا قارچ ها به خوبی آرد را جذب کنند، سپس قارچ ها را تکان می دهیم تا آرد اضافی شان بریزد. در ادامه قارچ ها را درون روغن داغ می اندازیم و اجازه می دهیم به آرامی سرخ شوند.

مرحله هفتم

پس از اینکه رنگ قارچ ها تغییر کرد، می توانیم آنها را درون روغن بچرخانیم تا تمام قسمت هایشان به صورت یکدست سرخ شود. پس از اینکه سرخ کردن قارچ ها به پایان رسید، آنها را درون توری فلزی می ریزیم تا روغن اضافی شان گرفته شود.

مرحله هشتم

اگر توری فلزی در دسترس نداشتیم، می توانیم با دستمال حوله ای روغن اضافی قارچ ها را بگیرم. توجه داشته باشید که اگر می خواهید قارچ سوخاری شما مانند رستوران ها خشک و کریپسی شود، حتما باید روغن اضافی قارچ ها را بگیرید.

مرحله نهم

در این مرحله قارچ ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. توجه داشته باشید که روغن مخصوص سرخ کردنی را در پایان کار، می توانیم از صافی رد کنیم و مجددا از آن استفاده کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 13 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.