مطالب پر بازدید
طرز تهیه حلوای میکادوی رولی ساده با طعم و رنگ بی نظیر

طرز تهیه حلوای میکادوی رولی ساده با طعم و رنگ بی نظیر

طرز تهیه حلوای میکادوی رولی حلوای رولی میکادو یکی از انواع حلواهای ساده و خوشمزه ایرانی است که برای پذیرایی در مراسم های …

طرز تهیه نان تافتون خوشمزه + گام به گام از مبتدی تا حرفه‌ای

طرز تهیه نان تافتون خوشمزه + گام به گام از مبتدی تا حرفه‌ای

طرز تهیه نان تافتون نان تافتون یکی از انواع نان‌های خوشمزه، پر استفاده و لذیذ است که به راحتی با روش‌های مختلف می‌توانید …

طرز تهیه حلیم بادمجان کشدار و مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه حلیم بادمجان کشدار و مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه حلیم بادمجان کشدار حلیم بادمجان از غذاهای قدیمی و خوشمزه ایرانی است که امروزه معمولا به عنوان پیش غذا سرو می …

طرز تهیه مرغ سوخاری ساده خانگی

طرز تهیه مرغ سوخاری ساده خانگی طرز تهیه مرغ سوخاری در قابلمه طرز تهیه مرغ سوخاری با پودر سوخاری طرز تهیه مرغ سوخاری در فر طرز تهیه مرغ سوخاری در توستر فیلم طرز تهیه مرغ سوخاری طرز تهیه مرغ سوخاری خروس طرز تهیه مرغ سوخاری آشپزخانه کوچک من

مرغ سوخاری از محبوب ترین غذاهایی است که با گوشت مرغ درست می شود و تقریبا در سراسر دنیا به عنوان یک غذای بین المللی شناخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ سوخاری ساده خانگی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت مرغ۸۰۰ گرم
سویا سس½ قاشق غذاخوری
سس کچاپ۱ قاشق غذاخوری
زنجبیل رنده شده۱ قاشق چایخوری
سیر۱ حبه
فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری
نمک¼ قاشق چایخوری
مواد لازم برای آرد
آرد گندم۱٫۵ پیمانه
آرد ذرت¼ پیمانه
نمک½ قاشق چایخوری
پودر سیر½ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز½ قاشق چایخوری
زردچوبه¼ قاشق چایخوری

طرز تهیه مرغ سوخاری ساده خانگی

مرحله اول

برای تهیه مرغ سوخاری مخصوص ابتدا تکه های مرغ را به خوبی می شوییم و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان به طور کامل خارج شود. توجه داشته باشید که برای تهیه مرغ سوخاری نباید پوست مرغ را جدا کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله سویا سس را به همراه سس کچاپ، زنجبیل رنده شده، فلفل سیاه و نمک داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه سیر را رنده کرده به مواد اضافه می کنیم، سپس مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند.

مرحله سوم

حالا تکه های مرغ را به کاسه حاوی مواد اضافه کرده و مواد را با دست روی گوشت مرغ ماساژ می دهیم تا تمام قسمت های گوشت مرغ به مواد طعم دهنده آغشته شود. در ادامه روی درب کاسه را با سلفون پوشانده و در یخچال قرار می دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله آرد گندم را به همراه آرد ذرت، نمک، پودر سیر، پودر فلفل قرمز و زردچوبه داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم تا مواد یکدست شوند. پس از گذشت دو ساعت کاسه حاوی گوشت مرغ را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله پنجم

حالا درون یک کاسه بزرگ آب یخ می ریزیم و جلوی دستمان قرار می دهیم. در ادامه یک تابه گود روی حرارت قرار داده و به اندازه ای روغن مخصوص سرخ کردنی اضافه می کنیم که تکه های مرغ هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند.

مرحله ششم

توجه داشته باشید که حرارت زیر تابه باید روی کمترین درجه باشد و روغن به طور کامل داغ شده باشد. در ادامه تکه های مرغ را ابتدا درون آرد می غلطانیم، سپس از آرد خارج کرده و درون کاسه آب یخ می اندازیم.

مرحله هفتم

در این مرحله مجددا مرغ را به کاسه آرد اضافه کرده و با دو دست آنرا بین یک لایه آرد قرار داده و با دست تکان می دهیم تا روی مرغ پولکی شود. در ادامه مجددا مرغ را درون آب یخ می اندازیم و پس از آن مجددا درون آرد می غلطانیم.

مرحله هشتم

این کار را چند بار انجام می دهیم تا روی مرغ کاملا پولکی شود، سپس درون روغن داغ می اندازیم و اجازه می دهیم به صورت یکدست سرخ شود. پس از اینکه یک سمت مرغ سرخ شد، آنرا درون روغن بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود.

مرحله نهم

پس از اینکه تکه های مرغ به طور کامل سرخ شدند، آنها را از روغن خارج کرده و درون توری فلزی یا روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود. در نهایت مرغ های سوخاری را به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 13 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.