طرز تهیه شربت گلاب به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه قهوه فرانسه به روش اصلی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه قهوه فرانسه قهوه فرانسه یکی از محبوب ترین نوشیدنی های بین المللی است که با روشی متفاوت سرو می شود، برای …
طرز تهیه قهوه ترک به روش سنتی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه قهوه ترک قهوه ترک یکی از انواع نوشیدنی های سنتی و خوشمزه کشور ترکیه است که با دستورهای متنوعی درست می …
طرز تهیه آش برگ کلم، غذای سنتی و خوشمزه گیلانی!
طرز تهیه آش برگ کلم آش برگ کلم یکی از انواع آشهای خوشمزه، لذیذ و اصیل گیلانی است که خیلی راحت درست میشود، …
طرز تهیه شربت گلاب
شربت گلاب یکی از انواع نوشیدنی های اصیل ایرانی است که بسیار آرامش بخش و برای رفع عطش مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شربت گلاب در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
گلاب | ۱ پیمانه |
شکر | ۱ کیلوگرم |
آب | ۲ پیمانه |
پودر زعفران | ۱ قاشق چایخوری سرخالی |
طرز طرز تهیه شربت گلاب
مرحله اول
برای تهیه شربت گلاب خوشمزه در ابتدای کار آب را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به نقطه جوش برسد. زمانی که آب جوش آمد قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.
مرحله دوم
حالا پودر زعفران را به قابلمه افزوده و مخلوط می کنیم، سپس درب قابلمه را بسته و اجازه می دهیم زعفران به مدت ۲۰ دقیقه دم بکشد تا رنگ بیندازد. پس از گذشت این زمان شکر را به همراه گلاب به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در ادامه مجددا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و به صورت مداوم هم می زنیم تا ذرات شکر کاملا حل شود. پس از اینکه ذرات شکر کاملا حل شدند، حرارت را زیاد می کنیم تا شربت به نقطه جوش برسد.
مرحله چهارم
حالا اجازه می دهیم شربت به مدت ۷ تا ۱۲ دقیقه روی حرارت بجوشد تا کمی غلیظ شود. توجه داشته باشید کف های روی شربت را در هنگام جوشیدن با قاشق جمع کرده و دور بریزید تا در آخر رنگ شربت کدر نشود.
مرحله پنجم
پس از اینکه شربت کمی غلیظ شد، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم، سپس بلافاصله درب قابلمه را می بندیم تا حرارت شربت سبب شود دیواره های قابلمه عرق کند، که این کار باعث شکرک نزدن شربت می شود.
مرحله ششم
پس از خنک شدن شربت، آنرا درون یک ظرف درب دار می ریزیم، سپس درون یخچال نگهداری می کنیم. برای سرو این نوع شربت به اندازه یک ششم لیوان را از شربت ریخته و باقی مانده گنجایش لیوان را با آب خنک پر می کنیم. گوارای وجود.
- منبع :
- majale.ashpazi.irani