طرز تهیه رشته خوشکار به روش شمالی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه رشته خوشکار

طرز تهیه قیف رشته خوشکار طرز تهیه رشته خوشکار خانگی طرز تهیه رشته خوشکار شادی خاکسار طرز تهیه رشته خوشکار بدون شانه طرز تهیه رشته خوشکار با آرد برنج غلظت مایع رشته خوشکار طرز تهیه رشته خوشکار خانم نجاتی فیلم طرز تهیه رشته خوشکار

رشته خوشکار یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مغزدار است که اصالت آن به شمال کشورمان بر می گردد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رشته خوشکار در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم رشته خوشکار
آرد برنج۲ پیمانه
آرد قنادی۱ پیمانه
آب۳ پیمانه
عسلبه مقدار کافی
مواد لازم میانی رشته خوشکار
مغز گردو۲ قاشق غذاخوری
شکر۲ قاشق غذاخوری
پودر دارچین۱ قاشق چایخوری
پودر هل½ قاشق چایخوری

طرز تهیه رشته خوشکار

مرحله اول

برای تهیه رشته خوشکار خوشمزه در ابتدای کار مواد میانی را آماده می کنیم، برای این منظور مغز گردو را درون غذاساز ریخته و میکس می کنیم تا کاملا پودر شود، سپس به همراه شکر، پودر دارچین و پودر هل درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

حالا مواد میانی را با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه به سراغ آماده کردن مایه رشته خوشکار می رویم، برای این منظور آرد برنج را از حریر با الک خیلی ریز رد می کنیم، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله آرد قنادی را درون کاسه حاوی آرد برنج الک کرده و مخلوط می کنیم، سپس آب را به کاسه اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم. در ادامه مایه به دست آمده را درون مخلوط کن ریخته و به مدت ۱ دقیقه به خوبی میکس می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله اجازه می دهیم مایه رشته خوشکار به مدت ۳۰ دقیقه در دمای محیط استراحت کند. پس از گذشت این زمان مایه رشته را درون قیف مخصوص رشته خوشکار می ریزیم، سپس یک تابه نچسب مناسب روی حرارت ملایم می گذاریم.

مرحله پنجم

حالا با یک دستمال آغشته به روغن مایع درون تابه می کشیم، سپس اجازه می دهیم کمی تابه گرم شود. در ادامه مایه رشته را به صورت رفت و برگشت به صورت عمودی و افقی که نهایت بافت توری ایجاد شود می ریزیم.

مرحله ششم

پس از گذشت ۲ ثانیه رشته خوشکار را بر می گردانیم و بلافاصله از تابه خارج می کنیم. توجه داشته باشید رشته خوشکار سریع پخته می شود. در ادامه به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مایه رشته خوشکار تمام شود.

مرحله هفتم

در این مرحله دو طرف رشته خوشکار را به سمت وسط بر می گردانیم، سپس ۱ قاشق چایخوری از مواد میانی در مرکز رشته می ریزیم. در ادامه رشته را جمع می کنیم و دو طرف آنرا با دست کمی فشار می دهیم تا به هم بچسبند.

مرحله هشتم

حالا درون همان تابه که رشته های خوشکار را درست کردیم، مقداری روغن مایع ریخته و رشته های خوشکار را درون تابه قرار می دهیم، سپس دو طرف آنها را سرخ کرده و روی دستمال روغن گیری قرار می دهیم تا روغن اضافی شان کشیده شود.

مرحله نهم

در ادامه مقداری عسل یا شربت بار به صورت پخش روی رشته های خوشکار می ریزیم و به دلخواه با پودر پسته یا پودر گردو تزیین می کنیم. در نهایت این شیرینی خوشمزه را درون ظرف سرومان می چینیم، سپس به همراه چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان

مطالب جذاب از سراسر وب

بروز رسانی توسط در دوشنبه 30 خرداد 1401

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.