طرز تهیه خورش گردو اسفناج به روش شمالی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه خورش گردو اسفناج

طرز تهیه خورش گردو اسفناج دامغانی طرز تهیه خورش گردو با گوشت

خورش گردو اسفناج یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی کشورمان است که اصالت آن به شهر دامغان باز می گردد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش گردو اسفناج در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی۴۰۰ گرم
پودر گردو۲۵۰ گرم
اسفناج۵۰۰ گرم
پیاز۱ عدد درشت
رب انار۱ قاشق غذاخوری
آبغوره۱ قاشق غذاخوری
کره و روغن مایعبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
پودر دارچین و زردچوبهبه مقدار کافی

طرز تهیه خورش گردو اسفناج

مرحله اول

برای تهیه خورش گردو اسفناج خوشمزه در ابتدای کار گوشت گوسفندی را به صورت مکعبی خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

مرحله دوم

حالا مقداری روغن مایع و کره به تابه اضافه کرده و بلافاصله پیاز را می افزاییم، سپس تفت می دهیم تا پیاز سبک و کاراملی شود. در ادامه گوشت را به قابلمه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد.

مرحله سوم

در این مرحله مقداری فلفل سیاه، پودر دارچین و زردچوبه به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا ادویه ها سرخ شوند. حالا به اندازه ای که روی گوشت را بگیرد آب جوش اضافه کرده و اجازه می دهیم آب جوش بیاید.

مرحله چهارم

زمانی که آب درون قابلمه جوش آمد پودر گردو را به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم، سپس درب قابلمه را بسته و اجازه می دهیم خورش به مدت ۲ تا ۳ ساعت روی حرارت بماند تا گردو روغن بیندازد و خورش جا بیفتد.

مرحله پنجم

در این مرحله اسفناج را شسته و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان کاملا خارج شود. در ادامه اسفناج را به صورت ریز خرد می کنیم، سپس مقداری کره و روغن مایع درون یک تابه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم.

مرحله ششم

حالا اسفناج خرد شده را به تابه اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه تفت می دهیم تا آب اضافی اسفناج کشیده شود. توجه داشته باشید نیازی به سرخ کردن اسفناج نیست در حد تبخیر شدن آب میان بافتی اش کفایت می کند.

مرحله هفتم

پس از گذشت ۳ ساعت اسفناج تفت داده شده را به همراه رب انار به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم خورش به مدت ۳۰ دقیقه دیگر با درب باز بپزد تا رنگ اسفناج تیره شود. در ادامه نمک خورش را اندازه کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله هشتم

پس از گذشت ۳۰ دقیقه آبغوره را به قابلمه اضافه کرده و از روی حرارت بر می داریم، سپس خورش را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در نهایت خورش گردو اسفناج را به همراه پلو زعفرانی، زیتون و سالاد شیرازی سرو می کنیم. نوش جان.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در یکشنبه 24 مهر 1401

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 3 / 5. تعداد امتیاز: 1

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.