طرز تهیه خورش گردو اسفناج به روش شمالی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه خورش گردو اسفناج
خورش گردو اسفناج یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی کشورمان است که اصالت آن به شهر دامغان باز می گردد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش گردو اسفناج در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت گوسفندی | ۴۰۰ گرم |
پودر گردو | ۲۵۰ گرم |
اسفناج | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد درشت |
رب انار | ۱ قاشق غذاخوری |
آبغوره | ۱ قاشق غذاخوری |
کره و روغن مایع | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پودر دارچین و زردچوبه | به مقدار کافی |
طرز تهیه خورش گردو اسفناج
مرحله اول
برای تهیه خورش گردو اسفناج خوشمزه در ابتدای کار گوشت گوسفندی را به صورت مکعبی خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.
مرحله دوم
حالا مقداری روغن مایع و کره به تابه اضافه کرده و بلافاصله پیاز را می افزاییم، سپس تفت می دهیم تا پیاز سبک و کاراملی شود. در ادامه گوشت را به قابلمه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد.
مرحله سوم
در این مرحله مقداری فلفل سیاه، پودر دارچین و زردچوبه به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا ادویه ها سرخ شوند. حالا به اندازه ای که روی گوشت را بگیرد آب جوش اضافه کرده و اجازه می دهیم آب جوش بیاید.
مرحله چهارم
زمانی که آب درون قابلمه جوش آمد پودر گردو را به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم، سپس درب قابلمه را بسته و اجازه می دهیم خورش به مدت ۲ تا ۳ ساعت روی حرارت بماند تا گردو روغن بیندازد و خورش جا بیفتد.
مرحله پنجم
در این مرحله اسفناج را شسته و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان کاملا خارج شود. در ادامه اسفناج را به صورت ریز خرد می کنیم، سپس مقداری کره و روغن مایع درون یک تابه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم.
مرحله ششم
حالا اسفناج خرد شده را به تابه اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه تفت می دهیم تا آب اضافی اسفناج کشیده شود. توجه داشته باشید نیازی به سرخ کردن اسفناج نیست در حد تبخیر شدن آب میان بافتی اش کفایت می کند.
مرحله هفتم
پس از گذشت ۳ ساعت اسفناج تفت داده شده را به همراه رب انار به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم خورش به مدت ۳۰ دقیقه دیگر با درب باز بپزد تا رنگ اسفناج تیره شود. در ادامه نمک خورش را اندازه کرده و مخلوط می کنیم.
مرحله هشتم
پس از گذشت ۳۰ دقیقه آبغوره را به قابلمه اضافه کرده و از روی حرارت بر می داریم، سپس خورش را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در نهایت خورش گردو اسفناج را به همراه پلو زعفرانی، زیتون و سالاد شیرازی سرو می کنیم. نوش جان.
مطالب جذاب از سراسر وب
- پتو مبل شیک و جدید؛ با این 15 مدل فضای دنج و مدرن خلق کن!
- آینه گرد کار شده شیک؛ ۱۵ مدل جذاب و شیک برای پذیرایی و اتاق خواب
- جدیدترین ۱۵ مدل انگشتر تاجی الماس؛ از طراحیهای کلاسیک تا مدرن.
- لباس مهمونی برای دختر بچه ها؛ ۱۵ عکس از لباسهای دخترانه مخصوص جشن
- مانتو خاص زیبا؛ ۱۵ مدل مانتوی شیک برای استایل روزمره با طراحی متفاوت
- کت تک رنگی زنانه؛ ۱۵ مدل جذاب برای موقعیتهای رسمی و نیمه رسمی
- منبع :
- mojgancooking