طرز تهیه کباب کوبیده در فر بدون سیخ با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کباب کوبیده در فر

طرز تهیه کباب کوبیده در فر آپارات طرز تهیه کباب کوبیده بدون سیخ در فر طرز تهیه کباب کوبیده در توستر کباب کوبیده در فر نی نی سایت طرز تهیه کباب کوبیده در توستر نی نی سایت کباب کوبیده سیخی در فر طرز تهیه کباب کوبیده با توری روی گاز طرز تهیه کباب کوبیده با فویل

کباب کوبیده در فر یکی از انواع غذاهای بسیار محبوب در میان ایرانیان است که برای کسانی که مکان آماده کردن منقل ذغال را ندارند مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب کوبیده در فر بدون سیخ در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۶۰۰ گرم
پیاز۳ عدد متوسط
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
کره۲۵ گرم
فویل آلومینیومیبه مقدار کافی

طرز تهیه کباب کوبیده در فر

مرحله اول

برای تهیه کباب کوبیده در فر ابتدا پیاز را رنده می کنیم و پس از گرفتن آب اضافی اش داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

توجه داشته باشید که باید از مخلوط گوشت گوساله و گوسفند برای تهیه کباب کوبیده استفاده شود. اگر گوشتی که استفاده می کنیم کم چرب است، باید حدود ۱۰۰ گرم دنبه چرخ کنیم و به گوشت اضافه کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله مواد کباب را به خوبی ورز می دهیم تا حالتی چسبناک و منجسم پیدا کنند. توجه داشته باشید که مایه کباب کوبیده را باید حداقل ۱۵ دقیقه ورز دهیم تا حالتی کشدار و چسبناک پیدا کند و از سیخ جدا نشود.

مرحله چهارم

حالا روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم مواد با هم تلفیق شود. پس از گذشت این زمان مایه کباب کوبیده را از یخچال خارج می کنیم و شروع به سیخ گرفتن می کنیم.

مرحله پنجم

چون نمی توانیم درون فر سیخ قرار دهیم، دور یک سیخ پهن را با فویل می پوشانیم، به صورتی که فویل دور تا دور سیخ را پوشش دهد، سپس از مایه کباب به اندازه یک نارنگی بر می داریم و روی سیخ (فویل روی سیخ) قرار می دهیم.

مرحله ششم

حالا مایه کباب را روی سیخ پهن می کنیم و با انگشت روی آن نقش ایجاد می کنیم، سپس فویل را به همراه مایه کوبیده به آرامی از داخل سیخ خارج می کنیم. در ادامه مجددا یک تکه فویل دور سیخ می پیچیم و به سیخ کردن کباب ادامه می دهیم.

مرحله هفتم

به همین صورت تمام مایه کباب را روی فویل ها سیخ می کنیم. در ادامه فر را با بالاترین درجه روشن می کنیم، سپس کباب ها را به همراه مقداری گوجه فرنگی و فلفل سبز درون سینی فر که با روغن چرب کرده ایم می چینیم.

مرحله هشتم

پس از اینکه فر به خوبی گرم شد، سینی فر را درون فر قرار می دهیم و صبر می کنیم تا یک سمت کباب ها برشته شود، سپس آنها را به آرامی بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز برشته شده و به طور کامل بپزد.

مرحله نهم

توجه داشته باشید که اگر کباب کوبیده را با حرارت پایین درون فر بپزیم، خشک و سفت می شود. به همین دلیل باید آنرا با بالاترین حرارت فر و در کمترین زمان ممکن بپزیم. پس از اینکه کباب ها به طور کامل پختند، آنها را فر خارج می کنیم.

مرحله دهم

در این مرحله کره را ذوب می کنیم، سپس با زعفران دم کرده ترکیب می کنیم. زمانی که کباب ها هنوز کاملا داغ هستند از مخلوط کره و زعفران روی آنها می مالیم، سپس به سلیقه خود به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در چهارشنبه 7 مهر 1400

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد امتیاز: 3

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.