طرز تهیه کباب کوبیده رستورانی

طرز تهیه کباب کوبیده رستورانی طرز تهیه کباب کوبیده خانگی ساده طرز تهیه کباب کوبیده تابه ای طرز تهیه کباب کوبیده با سماق طرز تهیه کباب کوبیده با گوشت گوساله فیلم طرز تهیه کباب کوبیده طرز تهیه کباب کوبیده مجلسی طرز تهیه کباب کوبیده دو آتشه

کباب کوبیده یکی از اصیل ترین غذاهای ایرانی است که کمتر کسی را می توانیم بیابیم که عاشق این کباب خوشمزه نباشد. این غذای خوشمزه نکات و ریزه‌کاری‌هایی دارد که اگر آنها را بدانید به راحتی می توانید یک کباب عالی و رستورانی درست کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب کوبیده رستورانی در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
قلوه گاه گوسفندی۴۰۰ گرم
راسته گوساله۶۰۰ گرم
پیاز۲۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
سماق قرمزبه مقدار کافی
کره۲۵ گرم

طرز تهیه کباب کوبیده رستورانی

مرحله ۱: رنده کردن و گرفتن آب پیاز

برای تهیه کباب کوبیده رستورانی ابتدا پیاز را با رنده متوسط رنده می کنیم یا با چرخ گوشت چرخ می کنیم، سپس آب اضافی پیاز را می گیریم و درون یک کاسه کوچک می ریزیم. در ادامه پیاز آب گرفته را درون یخچال قرار می دهیم.

مرحله ۲: چرخ کردن گوشت

توجه داشته باشید که پیاز حالت اسیدی دارد و با گذاشتن آن در یخچال، حالت اسیدی اش از بین می رود و به اصطلاح کبابی ها شیرین میشود. در ادامه گوشت ها را دو مرتبه چرخ می کنیم و در یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم.

مرحله ۳: نکات انتخاب گوشت مناسب

انتخاب گوشت برای تهیه کباب کوبیده خیلی مهم است و معمولا از قلوه گاه استفاده می شود که دارای چربی زیادی است. اگر از گوشت قلوه گاه استفاده شود، نیازی به استفاده از چربی یا دمبه نیست، چون دمبه باعث خشک شدن کوبیده می شود.

مرحله ۴: افزودن پیاز و ادویه‌ها به گوشت

در این مرحله پیاز را هم پس از گذشت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه از یخچال خارج می کنیم و به کاسه حاوی گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم. در ادامه مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و شروع به مخلوط کردن مواد با دست می کنیم.

مرحله ۵: ورز دادن مایه کوبیده

پس از اینکه مایه کوبیده یکدست شد، باید آنرا به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با دست ورز دهیم تا کاملا منسجم و چسبناک باشد. اضافه کردن موادی مثل دارچین یا زعفران دم کرده به مایه کوبیده اختیاری است و در کوبیده بازاری از این مواد استفاده نمی شود.

مرحله ۶: ترفند استفاده از گوشت مرغ در کوبیده

نکته دیگری که باید در نظر داشته باشید خیلی از کبابی ها برای چسبندگی بیشتر مایه کوبیده به آن مقداری گوشت مرغ چرخ شده اضافه می کنند. این کار روی طعم کباب تاثیر منفی نمی گذارد ولی باعث کمرنگ شدن رنگ کوبیده ها می شود.

مرحله ۷: استراحت مایه کوبیده در یخچال

پس از اینکه مایه کوبیده به طور کامل آماده شد، روی آنرا با سلفون می پوشانیم و به مدت حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم. در صورتی که زمان کافی داشته باشیم بهتر است مایه کوبیده را از شب قبل در یخچال قرار دهیم.

مرحله ۸: آماده‌سازی قبل از سیخ کردن

در این مرحله مایه کوبیده را پس از استراحت از یخچال خارج می کنیم، سپس آنرا ۵ دقیقه ورز می دهیم. در ادامه آب پیاز را با مقداری آب ولرم داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و جلوی دستمان قرار می دهیم.

مرحله ۹: سیخ زدن مایه کوبیده

حالا دستمان را با آب خیس می کنیم و به اندازه یک کوفته از مایه کوبیده بر می داریم، سپس کوفته را بالای سیخ قرار داده و با فشار سیخ را در وسط آن قرار می دهیم. حالا باید با دست گوشت را روی سیخ پهن کنیم.

مرحله ۱۰: آماده‌سازی برای پخت کوبیده

سیخ کردن کوبیده نیاز به مهارت و تجربه دارد و بعد از چند بار درست کردن کوبیده می توانیم بهتر سیخ کنیم. در پایان با انگشت روی کوبیده را نقش می اندازیم، سپس سیخ های آماده شده را درون یک سینی می چینم.

مرحله ۱۱: استراحت سیخ‌های کباب و آماده‌سازی منقل

نکته دیگر اینکه سیخ های کباب را پس از آماده کردن نباید مستقیم رو منقل ببریم، باید به سیخ های کباب به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه در یخچال یا فضای آشپزخانه استراحت دهیم. در همین حین منقل ذغال را به صورت یکدست روشن می کنیم.

مرحله ۱۲: قرار دادن سیخ‌های کباب روی منقل

حالا سیخ های کباب را روی منقل می چینیم و کمی باد می زنیم تا گوشت به سیخ بچسبد. اگر حرارت ذغال زیر کباب ها کم باشد از سیخ جدا می شوند. پس از اینکه گوشت جذب سیخ شد، سیخ ها را به آرامی بر می گردانیم.

مرحله ۱۳: پخت منظم کباب

حالا باید به صورت منظم سیخ ها را هر چند لحظه یک بار بچرخانیم تا به صورت یکدست کباب شوند. در صورت تمایل چند عدد گوجه فرنگی و فلفل سبز هم سیخ می کنیم و در کنار کوبیده ها روی منقل می چینیم تا کباب شوند.

مرحله ۱۴: سرو کباب کوبیده

در این مرحله کباب های آماده شده را درون یک ظرف مناسب می چینیم، سپس کره را ذوب می کنیم و با برس روی کباب ها می مالیم تا براق شوند. در پایان کباب کوبیده را به همراه نان سنگک داغ یا برنج سرو می کنیم.

نکات تهیه کباب کوبیده

کباب کوبیده در فر

امروز به دلیل زیاد شدن آپارتمان نشینی خیلی از افراد امکان آماده کردن منقل ذغال را در منزل ندارند و به همین دلیل ممکن است امکان تهیه کباب کوبیده خانگی را نداشته باشند. با 👈 این آموزش به سادگی می توانید کباب کوبیده را درون فر درست کنید.

پیشنهاد آموزش‌های جدید

اگر از طرز تهیه کباب کوبیده لذت برده‌اید، توصیه می‌کنم حتماً آموزش طرز تهیه کباب کوبیده مرغ و طرز تهیه جوجه کباب را نیز مطالعه کنید. این دو نوع کباب نیز از محبوبیت‌ بسیاری برخوردارند و توانایی این را دارند تا میز غذای شما را به یک وعده شام یا ناهار خاطره‌انگیز تبدیل کنند.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 24 مرداد 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.