طرز تهیه چیکن ماسالا به روش هندی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه چیکن ماسالا
چیکن ماسالا یکی از انواع کباب های خوشمزه و بین المللی است که اصالت آن به کشور هند تعلق دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چیکن ماسالا در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۵۰۰ گرم |
ماست | ½ پیمانه |
آب لیمو ترش تازه | ۲ قاشق غذاخوری |
سیر | ۱۲ حبه |
پیاز | ۱ عدد |
زنجبیل تازه | ۲ قاشق چایخوری |
پوره گوجه فرنگی | ۳٫۵ پیمانه |
فلفل چیلی | ۲ قاشق چایخوری |
خامه پرچرب | ۱ پیمانه |
روغن مایع | ۳ قاشق غذاخوری |
پاپریکا | ۴ قاشق چایخوری |
گرام ماسالا | ۴ قاشق چایخوری |
زردچوبه | ۲ قاشق چایخوری |
پودر زیره | ۴ قاشق چایخوری |
نمک | به مقدار کافی |
طرز تهیه چیکن ماسالا
مرحله اول
برای تهیه چیکن ماسالا خوشمزه در ابتدای کار سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد می کنیم، سپس ۶ عدد سیر و زنجبیل تازه را به صورت ریز رنده کرده و به همراه ۱ قاشق چایخوری از زنجبیل درون یک کاسه نسبتا بزرگی می ریزیم.
مرحله دوم
حالا نصف مقدار پودر زیره، پاپریکا و گرام ماسالا را به همراه ماست، آب لیمو ترش تازه و مقداری نمک به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم. در ادامه تکه های سینه مرغ را به کاسه اضافه کرده و به خوبی ماساژ می دهیم.
مرحله سوم
در این مرحله روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و اجازه می دهیم سینه مرغ به مدت ۲ تا ۱۲ ساعت درون یخچال استراحت کند تا طعم دهنده ها به خورد آن بروند. از ۱۵ دقیقه قبل فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم.
مرحله چهارم
حالا سیخ های چوبی را به مدت ۱۵ دقیقه درون آب سرد قرار داده تا هنگام پخت درون فر نسوزند. پس از گذشت این زمان سینه های مرغ مزه دار شده به صورتی که بخش خالی دو طرف سیخ به یک اندازه باشد به سیخ می کشیم.
مرحله پنجم
در ادامه سینی فر را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم، سپس سیخ ها را به صورتی که سینه های مرغ با کف سینی تماس مستقیم نداشته باشند، سپس فضای خالی بین سینه مرغ و کف سینی وجود داشته باشید قرار می دهیم.
مرحله ششم
حالا سینی را به مدت ۱۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا سینه های مرغ تغییر رنگ بدهد. در این فاصله سس را آماده می کنیم، برای این منظور یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده و روغن مایع را به آن می افزاییم.
مرحله هفتم
حالا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به قابلمه اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. در ادامه مابقی سیرها را به صورت ریز رنده کرده و به همراه باقی مانده زنجبیل به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله هشتم
حالا مواد درون تابه را تفت می دهیم تا عطرشان آزاد شود، سپس باقی مانده زیره، گرام ماسالا، پاپریکا به همراه زردچوبه، فلفل چیلی و تخم گشنیز به قابلمه اضافه کرده و به مدت ۳۰ ثانیه تفت می دهیم تا ادویه ها سرخ شوند.
مرحله نهم
در این مرحله رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین رفته و سرخ شود. در ادامه پوره گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کرده و حرارت را زیاد می کنیم تا سس بجوشد.
مرحله دهم
زمانی که سس جوش آمد، حرارت را متوسط کرده و اجازه می دهیم سس به مدت ۵ دقیقه بجوشد تا به روغن بیفتد. پس از گذشت این زمان خامه را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و ۲ قاشق از سس به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
مرحله یازدهم
دقت کنید اضافه کرده سس به خامه باعث می شود خامه به دمای سس نزدیک شده و پس از اضافه کردن آن به سس نبرد. حالا خامه را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم، سپس مرغ های گریل شده را از فر خارج می کنیم.
مرحله دوازدهم
در ادامه سینه های مرغ کباب شده را به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم کباب ها به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون سس بجوشد تا سس به خورد آنها برود. پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.
مرحله سیزدهم
حالا چیکن ماسالا را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس به دلخواه مقداری گشنیز خرد شده به عنوان تزیین روی آن می ریزیم. در نهایت چیکن ماسالا را بنا به سلیقه به همراه نان تازه یا کته سرو می کنیم. نوش جان.
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- majale.ashpazi.irani