مطالب پر بازدید
طرز تهیه فتوچینی مرغ؛ غذایی خوش طعم برای مهمانی‌های خاص

طرز تهیه فتوچینی مرغ؛ غذایی خوش طعم برای مهمانی‌های خاص

طرز تهیه فتوچینی مرغ فتوچینی مرغ، با ترکیبی از پاستای نرم و کرمی، تکه‌های آبدار مرغ و یک سس خامه‌ای غنی، یک غذای …

طرز تهیه پیتزا پپرونی ساده رستورانی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه پیتزا پپرونی ساده رستورانی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه پیتزا پپرونی پیتزا پپرونی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده …

طرز تهیه سالاد آمریکایی به روش مخصوص و طعمی بی نظیر

طرز تهیه سالاد آمریکایی به روش مخصوص و طعمی بی نظیر

طرز تهیه سالاد آمریکایی سالاد آمریکایی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و پرطرفدار است که با مواد و رسپی های متنوعی درست می …

طرز تهیه چیکن ماسالا

طرز تهیه چیکن ماسالا طرز تهیه ادویه چیکن ماسالا طرز تهیه جوجه کباب ماسالا طرز تهیه سس ماسالا طرز تهیه ادویه تیکا

چیکن ماسالا یکی از انواع کباب های خوشمزه و بین المللی است که اصالت آن به کشور هند تعلق دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چیکن ماسالا در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۵۰۰ گرم
ماست½ پیمانه
آب لیمو ترش تازه۲ قاشق غذاخوری
سیر۱۲ حبه
پیاز۱ عدد
زنجبیل تازه۲ قاشق چایخوری
پوره گوجه‌ فرنگی۳٫۵ پیمانه
فلفل چیلی۲ قاشق چایخوری
خامه پرچرب۱ پیمانه
روغن مایع۳ قاشق غذاخوری
پاپریکا۴ قاشق چایخوری
گرام ماسالا۴ قاشق چایخوری
زردچوبه۲ قاشق چایخوری
پودر زیره۴ قاشق چایخوری
نمکبه مقدار کافی

طرز تهیه چیکن ماسالا

مرحله اول

برای تهیه چیکن ماسالا خوشمزه در ابتدای کار سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد می کنیم، سپس ۶ عدد سیر و زنجبیل تازه را به صورت ریز رنده کرده و به همراه ۱ قاشق چایخوری از زنجبیل درون یک کاسه نسبتا بزرگی می ریزیم.

مرحله دوم

حالا نصف مقدار پودر زیره، پاپریکا و گرام ماسالا را به همراه ماست، آب لیمو ترش تازه و مقداری نمک به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم. در ادامه تکه های سینه مرغ را به کاسه اضافه کرده و به خوبی ماساژ می دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و اجازه می دهیم سینه مرغ به مدت ۲ تا ۱۲ ساعت درون یخچال استراحت کند تا طعم دهنده ها به خورد آن بروند. از ۱۵ دقیقه قبل فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم.

مرحله چهارم

حالا سیخ های چوبی را به مدت ۱۵ دقیقه درون آب سرد قرار داده تا هنگام پخت درون فر نسوزند. پس از گذشت این زمان سینه های مرغ مزه دار شده به صورتی که بخش خالی دو طرف سیخ به یک اندازه باشد به سیخ می کشیم.

مرحله پنجم

در ادامه سینی فر را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم، سپس سیخ ها را به صورتی که سینه های مرغ با کف سینی تماس مستقیم نداشته باشند، سپس فضای خالی بین سینه مرغ و کف سینی وجود داشته باشید قرار می دهیم.

مرحله ششم

حالا سینی را به مدت ۱۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا سینه های مرغ تغییر رنگ بدهد. در این فاصله سس را آماده می کنیم، برای این منظور یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده و روغن مایع را به آن می افزاییم.

مرحله هفتم

حالا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به قابلمه اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. در ادامه مابقی سیرها را به صورت ریز رنده کرده و به همراه باقی مانده زنجبیل به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

حالا مواد درون تابه را تفت می دهیم تا عطرشان آزاد شود، سپس باقی مانده زیره، گرام ماسالا، پاپریکا به همراه زردچوبه، فلفل چیلی و تخم گشنیز به قابلمه اضافه کرده و به مدت ۳۰ ثانیه تفت می دهیم تا ادویه ها سرخ شوند.

مرحله نهم

در این مرحله رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین رفته و سرخ شود. در ادامه پوره گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کرده و حرارت را زیاد می کنیم تا سس بجوشد.

مرحله دهم

زمانی که سس جوش آمد، حرارت را متوسط کرده و اجازه می دهیم سس به مدت ۵ دقیقه بجوشد تا به روغن بیفتد. پس از گذشت این زمان خامه را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و ۲ قاشق از سس به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله یازدهم

دقت کنید اضافه کرده سس به خامه باعث می شود خامه به دمای سس نزدیک شده و پس از اضافه کردن آن به سس نبرد. حالا خامه را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم، سپس مرغ های گریل شده را از فر خارج می کنیم.

مرحله دوازدهم

در ادامه سینه های مرغ کباب شده را به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم کباب ها به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون سس بجوشد تا سس به خورد آنها برود. پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله سیزدهم

حالا چیکن ماسالا را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس به دلخواه مقداری گشنیز خرد شده به عنوان تزیین روی آن می ریزیم. در نهایت چیکن ماسالا را بنا به سلیقه به همراه نان تازه یا کته سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : شنبه 23 مهر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.