طرز تهیه چای لاته به روش کافه ای و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه چای لاته
چای لاته یکی از انواع نوشیدنی های کافی شاپی و بین المللی است که با ادویه های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چای لاته در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم چای لاته | |
شیر | ۲ لیوان |
آب جوش | ۱ لیوان |
چای | ۲ قاشق غذاخوری |
هل | ۱ عدد |
میخک | ۲ عدد |
پودر دارچین | ½ قاشق چایخوری |
پودر زنجبیل | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ¼ قاشق چایخوری |
طرز تهیه چای لاته
مرحله اول
برای تهیه چای لته خوشمزه در ابتدای کار چای را به همراه آب جوش درون یک قوری ریخته و اجازه می دهیم چای به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دم بکشد. در ادامه شیر را درون شیر جوش ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم.
مرحله دوم
حالا اجازه می دهیم شیر جوش بیاید، سپس چای دم کشیده را به شیر جوش اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در ادامه پوست هل را جدا کرده و دانه های آنرا به همراه میخک به شیر جوش اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در ادامه فلفل سیاه را به همراه پودر زنجبیل و پودر دارچین به شیر جوش اضافه کرده و مخلوط می کنیم. حالا اجازه می دهیم چای لته به مدت ۲ تا ۳ دقیقه روی حرارت بجوشد تا مزه ها با هم ترکیب شوند.
مرحله چهارم
پس از گذشت این زمان شیر جوش را از روی حرارت برداشته و چای را از صافی رد می کنیم تا کاملا یکدست شود. در نهایت چای را درون فنجان های مورد نظرمان ریخته و به دلخواه با عسل یا شکر سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- majale.ashpazi.irani
مطالب پربازدید از سراسر وب
- طرز تهیه دمی گوجه و بادمجان خوشمزه و ساده در زمان بسیار کم
- طرز تهیه خورش آلو زرشک با طعم بی نظیر برای مهمانی های خاص
- ایده هایی برای تزیین غذای کودکان، اینجوری اشتهای کودکت رو باز کن!
- مدل رنگ مو صورتی فوق العاده جذاب؛ با این رنگ مو در مهمانی ها بدرخشید!
- طرز تهیه مرغ سوخاری بدون پوست؛ با این روش کالریش رو بیار پایین تر!