طرز تهیه چای کرک به روش عربی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه چای کرک
چای کرک یکی از انواع نوشیدنی های گیاهی و پرطرفدار است که با شیر تهیه می شود و متعلق به کشورهای عربی می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چای کرک در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۳ نفر | |
آب | ۳ لیوان |
شیر | ۱ لیوان |
میخک | ۳ دانه |
دانه هل | ۴ دانه |
چای | ۱ قاشق سوپخوری |
بادیان ستاره ای | ۱ دانه |
چوب دارچین | ۱ تکه |
زعفران دم کرده | ½ قاشق چایخوری |
زنجبیل تازه | ۱ تکه |
شکر | به مقدار کافی |
طرز تهیه چای کرک
مرحله اول
برای تهیه چای کرک خوشمزه در ابتدای کار آب آب را درون یک کتری مناسب می ریزیم، سپس آنرا روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید. زمانی که آب جوش آمد چای را به همراه شکر، میخک و هل درون کتری می ریزیم.
مرحله دوم
در ادامه بادیان ستاره ای را به همراه زعفران دم کرده، چوب دارچین و زنجبیل تازه به کتری اضافه می کنیم، سپس حرارت را ملایم کرده و اجازه می دهیم چای به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد طعم و عطر ادویجات ترکیب شوند.
مرحله سوم
پس از گذشت این زمان، شیر را به کتری اضافه کرده و مجددا اجازه می دهیم به مدت ۵ دقیقه بجوشد. توجه داشته باشید وقتی شیر در حال جوشیدن است، امکان سر رفتن آن زیاد است، از آن غافل نشوید.
مرحله چهارم
پس از گذشت این زمان کتری را از روی حرارت بر می داریم. حالا چای را می توان همان موقع سریع استفاده کرد و یا از صافی رد کنیم تا کاملا یکدست شود، سپس درون فلاسک چای ریخته و سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- majale.ashpazi.irani