طرز تهیه شیرینی نعلی ساده

علت ترک خوردن خمیر شیرینی نعلی طرز تهیه شیرینی نعل اسبی با پیمانه طرز تهیه شیرینی نعلی با روغن مایع طرز تهیه شیرینی نعلی با پیمانه لیوان طرز تهیه شیرینی نعلی بدون فر طرز تهیه شیرینی نعلی بدون همزن برقی طرز تهیه شیرینی نعلی بدون کره طرز تهیه شیرینی نعلی آشپزخانه کوچک من

شیرینی نعلی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و قدیمی ایرانی است که معمولا برای پذیرایی در عید نوروز درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی نعلی ساده در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم شیرینی نعلی
آرد قنادی۳۴۰ گرم (۲ و ¼ پیمانه)
پودر قند۸۰ گرم (⅔ پیمانه)
زرده تخم مرغ۲ عدد
کره گیاهی۲۰۰ گرم
وانیل½ قاشق چایخوری
شکلات تخته ای۱۰۰ گرم

طرز تهیه شیرینی نعلی ساده

مرحله اول

برای تهیه شیرینی نعلی ساده ابتداه کره هم دمای محیط را به همراه پودر قند داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن به مدت ۵ دقیقه مخلوط می کنیم تا رنگ ترکیب مواد روشن شده و حجم آن بیشتر شود.

مرحله دوم

در این مرحله زرده تخم مرغ را به همراه وانیل اضافه می کنیم و ۳ دقیقه دیگر با دور تند ترکیب می کنیم. در ادامه آرد را روی مواد الک می کنیم و به آرامی با لیسک مواد را مخلوط می کنیم تا آرد به طور کامل به خورد مواد برود.

مرحله سوم

این خمیر را به هیچ وجه نباید با دست ورز داد، چون باعث می شود که شیرینی ها پس از پخت خشک شوند و ترک بخورند. نکته دیگر اینکه به دلیل متفاوت بودن نوع آردها، ممکن است ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری آرد کمتر یا بیشتر نیاز باشد.

مرحله چهارم

زمانی که خمیر جمع شود، باید اضافه کردن آرد را متوقف کنیم. یکی از دلایل ترک خوردن شیرینی این است که بیش از حد آرد به خورد خمیر داده باشیم. وقتی خمیر آماده شد، برای اینکه مطمئن شویم خمیر آماده است، کمی از خمیر را گلوله می کنیم.

مرحله پنجم

اگر خمیر کاملا صاف و بدون ترک باشد، یعنی آماده است. در ادامه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود، سپس درون سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم و به سراغ شکل دادن خمیر می رویم.

مرحله ششم

در این مرحله به اندازه یک گردو از خمیر بر میداریم، سپس آنرا به صورت لوله ای شکل می دهیم. در ادامه دو سمت خمیر را به سمت داخل جمع می کنیم تا شبیه نعل اسب شود، سپس شیرینی های فرم داده را درون سینی فر می چینیم.

مرحله هفتم

پس از اینکه تمام خمیر را آماده کردیم، سینی فر را درون فر قرار داده و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۱۲ تا ۱۵دقیقه بپزند، سپس از فر خارج می کنیم. زمانی که اطراف شیرینی ها کمی طلایی شود، باید از فر خارج کنیم.

مرحله هشتم

حالا باید صبر کنیم تا شیرینی ها کاملا خنک شوند. در حین خنک شدن شیرینی ها، شکلات تخته ای را به روش بن ماری روی بخار آب ذوب می کنیم، سپس شیرینی ها را از یک سمت درون شکلات ذوب شده فرو می کنیم.

مرحله نهم

حالا مجددا روی کاغذ روغنی قرار می دهیم تا شکلات سفت شود. در پایان شیرینی ها را در ظرف مورد نظمان می چینیم و در یخچال قرار می دهیم. این شیرینی خوشمزه را تا دو هفته در یخچال می توانیم نگهداری کنیم.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 8 مهر 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.