طرز تهیه سالاد خیار یونانی به روش ساده و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه سالاد خیار یونانی
سالاد خیار یونانی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و بین المللی است که با مواد و رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد خیار یونانی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پیاز قرمز | ۱ عدد کوچک |
پنیر فتا | ۲۰۰ گرم |
زیتون سیاه | ۸ عدد |
خیار | ۲ عدد |
فلفل دلمه ای رنگی | ۱ عدد |
گوجه فرنگی | ۴ عدد |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
سرکه بالزامیک | به مقدار کافی |
نمک | به مقدار کافی |
آب لیمو ترش تازه | به مقدار کافی |
طرز تهیه سالاد خیار یونانی
مرحله اول
برای تهیه سالاد خیار یونانی خوشمزه در ابتدای کار خیار را به همراه پیاز قرمز به صورت حلقه ای نازک خرد کرده و درون یک کاسه مناسب می ریزیم. حالا گوجه فرنگی را به صورت مکعبی درشت خرد کرده و به کاسه می افزاییم.
مرحله دوم
در صورتی که از خیار سالادی و درشت استفاده می کنید، ابتدا خیار را از وسط برش زده، سپس به صورت ورقه ای خرد می کنیم تا خیار به شکل نیم دایره ای در آید. برای شکیل تر شدن سالاد از فلفل دلمه ای با رنگ قرمز یا نارنجی استفاده کنید.
مرحله سوم
در ادامه فلفل دلمه ای رنگی را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به کاسه اضافه می کنیم. حالا هسته زیتون ها را جدا کرده و آنها را از وسط نصف می کنیم، سپس به همراه روغن زیتون و آب لیمو ترش تازه به کاسه می افزاییم.
مرحله چهارم
حالا مقداری سرکه بالزامیلک به همراه نمک به کاسه اضافه کرده و با قاشق به خوبی مخلوط می کنیم تا تمام مواد سالاد طعم دار شوند. در ادامه پنیر فتا را به صورت مکعبی کوچک خرد کرده و به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله روی کاسه را با سلفون می پوشانیم، سپس کاسه را به مدت ۱ تا ۲ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا مزه ها با هم ترکیب شوند. پس از گذشت این زمان سالاد را از یخچال خارج کرده و مجددا مخلوط می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- majale.ashpazi.irani
مطالب پربازدید از سراسر وب
- طرز تهیه دمی مرغ به روش مجلسی با طعمی فوق العاده لذیذ و خوشمزه
- پیراهن لمه برای افراد چاق و توپر؛ طرح های خاص که شما را زیباتر نشان می دهند!
- اکسسوری با طرح گربه؛ اگه می خوای متفاوت باشی حتما این مدل ها رو ببین
- مدل طرح ناخن ساده و طبیعی برای خانم های خاص و سخت پسند
- طرز تهیه شیرینی نان برنجی؛ به روش کرمانشاهی درستش کن!