طرز تهیه حمیسه میگو به روش جنوبی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه حمیسه میگو
حمیسه میگو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی جنوب کشورمان است که با رسپی های مختلفی طبخ می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حمیسه میگو در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
میگو | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۳ عدد |
گوجه فرنگی | ۳ عدد |
فلفل دلمه ای سبز و قرمز | از هرکدام ½ فلفل دلمه ای |
سیر | ۴ حبه |
گشنیز | ۲ قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز تند | ½ قاشق غذاخوری |
پرک لیمو عمانی | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر سیر، پاپریکا و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
نمک، پاپریکا و زردچوبه | به مقدار کافی |
طرز تهیه حمیسه میگو
مرحله اول
برای تهیه حمیسه میگو خوشمزه در ابتدای کار پوست میگو را جدا کرده و یک شکافت ریز در پشت کمر آن ایجاد می کنیم. در ادامه رگ سیاه رنگ را از پشت میگو جدا کرده و به خوبی با آب سرد می شوییم، سپس درون آبکش می ریزیم.
مرحله دوم
حالا پوست گوجه فرنگی را جدا کرده و به صورت مکعبی متوسط خرد می کنیم. در ادامه فلفل دلمه ای ها را به همراه پیاز و فلفل قرمز به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله سوم
در این مرحله مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و پیاز را به تابه می افزاییم، سپس تفت می دهیم تا پیاز سرخ و کاراملی شود. حالا سیر را به صورت ریز رنده کرده و به همراه گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای خورد شده به تابه می افزاییم.
مرحله چهارم
در ادامه گوجه فرنگی را به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شود، سپس گشنیز را شسته و درون آبکش می ریزیم و به صورت ریز خرد می کنیم. حالا فلفل قرمز را به تابه اضافه کرده و مجددا تفت می دهیم تا کمی نرم شود.
مرحله پنجم
در این مرحله گشنیز را به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا عطر گشنیز آزاد شود. حالا میگو را به همراه پرک لیمو و مقداری پودر سیر، پاپریکا و فلفل سیاه درون یک کاسه مناسب ریخته و به خوبی مخلوط می کنیم تا میگوها مزه دار شوند.
مرحله ششم
حالا یک تابه جداگانه روی حرارت ملایم قرار داده و مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم. در ادامه میگو را به تابه اضافه کرده و مقداری نمک، پاپریکا و زردچوبه به تابه می افزاییم، سپس کمی تفت می دهیم تا میگو کاملا سرخ شود.
مرحله هفتم
حالا رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی رب گوجه فرنگی کاملا از بین رفته و سرخ شود، سپس مخلوط گوجه فرنگی را به تابه حاوی میگو اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند.
مرحله هشتم
در ادامه حمیسه را مخلوط می کنیم تا مواد کاملا یکدست شده و به خورد هم بروند. در نهایت تابه را از روی حرارت کنار گذاشته و حمیسه را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس به همراه پلو زعفرانی و سیر ترشی سرو می کنیم. نوش جان
- منبع :
- mohaddese_style