مطالب پر بازدید
طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی سوهان حلوایی، این شیرینی سنتی، با بافتی نرم و طعمی معطر از هل و زعفران، همراهی ایده‌آل برای لحظات …

طرز تهیه فلافل خانگی با نخود به روش آبادانی و با طعم بی نظیر

طرز تهیه فلافل خانگی با نخود به روش آبادانی و با طعم بی نظیر

طرز تهیه فلافل خانگی با نخود فلافل یکی از انواع غذاهای بسیار محبوب و ارزان قیمت در سراسر جهان است که در میان …

طرز تهیه اسنک تن ماهی، غذای فوری و خوشمزه برای شام!

طرز تهیه اسنک تن ماهی، غذای فوری و خوشمزه برای شام!

طرز تهیه اسنک تن ماهی اسنک تن ماهی یکی از انواع فست فودهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست می‌شود، از …

طرز تهیه سوپ قارچ و ذرت

طرز تهیه سوپ قارچ و ذرت , دستور پخت سوپ قارچ و ذرت با شیر

سوپ قارچ و ذرت یکی از انواع سوپ های خوشمزه و بین المللی است که معمولا در رستوران ها سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ قارچ و ذرت در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
قارچ۲ پیمانه
نخود فرنگی½ پیمانه
هویج½ پیمانه
ذرت½ پیمانه
شیر۴ لیوان
خامه صبحانه½ پیمانه
آرد۲ قاشق غذاخوری
کره۵۰ گرم
جعفریبه مقدار کافی
نمکبه مقدار کافی

طرز تهیه سوپ قارچ و ذرت

مرحله اول

برای تهیه سوپ قارچ و ذرت خوشمزه در ابتدای کار قارچ ها را شسته و به صورت ورقه ای اسلایس می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت زیاد قرار داده، سپس مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم.

مرحله دوم

حالا اسلایس های قارچ را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا قارچ کاملا سرخ شود، سپس تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه هویج را شسته و پس از جدا کردن پوست آن به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده و کره را به آن می افزاییم، سپس اجازه می دهیم کره کاملا ذوب شود. در ادامه آرد را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود.

مرحله چهارم

حالا شیر را به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم، سپس قارچ تفت خورده را به همراه نخود فرنگی، ذرت و هویج خرد شده به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم سبزیجات به مدت ۲۰ دقیقه درون قابلمه بجوشند تا پخته شوند.

مرحله پنجم

حالا جعفری را شسته و به صورت ریز خرد می کنیم. پس از گذشت این زمان خامه را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس چند قاشق از سوپ به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا دمای خامه با سوپ یکی شود.

مرحله ششم

در ادامه خامه را به همراه جعفری خرد شده و مقداری نمک به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم، سپس بلافاصله قابلمه را از روی حرارت بر می داریم. در نهایت سوپ را درون ظرف مورد نظرمان ریخته و سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 28 تیر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.