طرز تهیه کیک خیس

طرز تهیه کیک خیس ساده طرز تهیه کیک خیس ترکیه طرز تهیه کیک خیس کاکائویی طرز تهیه کیک خیس بدون فر طرز تهیه کیک خیس زعفرانی فیلم طرز تهیه کیک خیس ترکیه ای طرز تهیه کیک خیس در اینستاگرام طرز تهیه کیک خیس بدون شیر

کیک خیس یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی است که معمولا در کافی شاپ ها سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک خیس کافی شاپی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم کیک خیس
تخم مرغ۳ عدد
شیر۱ و ½ پیمانه
روغن½ پیمانه
شکر۱ پیمانه
نوتلا۲ قاشق غذاخوری
آرد۲ پیمانه
پودر کاکائو۴ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
وانیل½ قاشق چایخوری
مواد لازم برای گاناش
خامه صبحانه۲۰۰ گرم
شکلات تخته ای۱۷۰ گرم

طرز تهیه کیک خیس کافی شاپی

مرحله اول

برای تهیه کیک خیس شکلاتی ابتدا تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند هم زن به مدت ۵ دقیقه ترکیب می کنیم تا بافت مواد حجیم شود، سپس روغن مایع را اضافه می کنیم.

مرحله دوم

روغن مایع را به مدت ۱ دقیقه مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شود، سپس شیر را اضافه می کنیم و آنرا نیز به مدت ۱ دقیقه مخلوط می کنیم. در ادامه پودر کاکائو را روی مواد درون کاسه الک کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله نوتلا را اضافه می کنیم و آنرا نیز به مدت ۱ دقیقه با مواد مخلوط می کنیم تا یکدست شود. در صورتی که نوتلا در دسترس نداشته باشیم، می توانیم مقداری شکلات تخته ای رنده شده به جای آن اضافه کنیم.

مرحله چهارم

حالا یک لیوان از مواد ترکیب شده را جدا کرده و کنار می گذاریم. در ادامه فر را با دمای ۱۷۰ درجه روشن می کنیم و اجازه می دهیم گرم شود، سپس درون یک قالب مناسب با سایز ۲۰ در ۲۰ سانتی متر را با روغن جداکننده با کره چرب می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب می کنیم، سپس طی دو مرحله روی مواد درون کاسه الک می کنیم و با لیسک به آرامی مخلوط می کنیم تا مایه کیک آماده شود. در ادامه مایه کیک را درون قالب می ریزیم.

مرحله ششم

حالا قالب را درون فر قرار داده و اجازه می دهیم کیک به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزد. در حین پخت کیک یک لیوان از مایه کیک را که در مرحله چهارم جدا کردیم را درون یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله هفتم

سپس به صورت مداوم هم می زنیم تا اطراف مایه کیک شروع به حباب زدن کند. پس از اینکه اطراف مایه کیک شروع به حباب زدن کرد آنرا از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم از حرارت بیفتد و کمی خنک شود.

مرحله هشتم

پس از اینکه کیک به طور کامل پخت آنرا از فر خارج می کنیم، سپس همانطور به صورت کاملا داغ کیک را از قالب خارج می کنیم. حالا اگر روی کیک گنبدی شده بو.د، آنرا برش می زینم تا سطح کیک کاملا صاف باشد.

مرحله نهم

در ادامه کیک را مجددا درون قالب قرار می دهیم، سپس با سیخ چوبی کیک را سوراخ سوراخ می کنیم تا سس به طور کامل جذب کیک شود. حالا سس را که خنک شده است روی کیک داغ می ریزیم و اجازه می دهیم سس جذب کیک شود.

مرحله  دهم

در این مرحله برای تهیه گاناش خامه را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا اطراف آن شروع به حباب زدن کند، سپس از روی حرارت کنار می گذاریم و شکلات تخته ای خرد شده را اضافه می کنیم.

مرحله یازدهم

حالا به آرامی مواد را مخلوط می کنیم تا شکلات به طور کامل ذوب شود. در پایان پس از اینکه سس جذب کیک شد، کیک را از قالب خارج می کنیم و با گاناش خامه ای تزیین می کنیم، سپس به صورت دلخواه برش می زنیم.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 14 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.