طرز تهیه باسلوق پرتقالی به روش ساده و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه باسلوق پرتقالی به روش ساده و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه باسلوق پرتقالی باسلوق پرتقالی از شیرینی های ساده و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده …

طرز تهیه پنکیک مراکشی

طرز تهیه پنکیک مراکشی , دستور پخت پنکیک مراکشی

پنکیک مراکشی یکی از انواع پنکیک های خوشمزه و ساده است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنکیک مراکشی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم پنکیک مراکشی
آرد سمولینای دانه ریز۳۵۰ گرم
آرد گندم۷۵ گرم
مایه خمیر۱ قاشق سوپخوری
شکر۱ قاشق سوپخوری
نمک¼ قاشق چایخوری
آب یا شیر ولرم۷۰۰ گرم

طرز تهیه پنکیک مراکشی

مرحله اول

برای تهیه پنکیک مراکشی خوشمزه در ابتدای کار آرد سمولینا را به همراه آرد گندم، مایه خمیر، شکر، نمک و شیر ولرم را درون یک کاسه گود می ریزیم و با همزن دستی به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند.

مرحله دوم

حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم، سپس به مدت ۳۰ دقیقه در یک جای نسبتا گرمی قرار می دهیم تا روی مایه پنکیک حباب ایجاد شده و کمی حجیم شود. پس از گذشت این زمان یک تابه مناسب انتخاب می کنیم.

مرحله سوم

حالا تابه نچسب را روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه می دهیم کاملا گرم شود. در ادامه ۱ ملاقه از مایه پنکیک درون تابه ریخته و اجازه می دهیم روی پنکیک حباب های ریز ایجاد شده و سمت دیگر آن کاملا طلایی شود.

مرحله چهارم

زمانی که یک طرف پنکیک کاملا طلایی شد، آنرا از تابه خارج می کنیم و نیازی به سرخ شدن طرف دیگر آن نیست. در نهایت پنکیک های مراکشی را به همراه عسل، مربا، کره، سرشیر و … سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 19 مرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.