طرز تهیه خاگینه قاشقی به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه خاگینه قاشقی
خاگینه قاشقی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و ساده کشورمان است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خاگینه قاشقی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم خاگینه قاشقی | |
تخم مرغ | ۲ عدد |
ماست | ۵۰ گرم |
آرد | ۵۰ گرم |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق مرباخوری |
زعفران دم کرده | به مقدار کافی |
مواد لازم شربت | |
شکر | ۱ لیوان |
آب | ½ لیوان |
گلاب | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر هل | ½ قاشق چایخوری |
طرز تهیه خاگینه قاشقی
مرحله اول
برای تهیه خاگینه قاشقی خوشمزه در ابتدای کار شربت را آماده می کنیم، برای این منظور آب و شکر را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و هم می زنیم تا ذرات شکر حل شوند.
مرحله دوم
زمانی که ذرات شکر حل شدند، گلاب را به همراه پودر هل و زعفران دم کرده به قابلمه اضافه کرده و هم می زنیم، سپس اجازه می دهیم شربت به مدت ۵ دقیقه روی حرارت بجوشد. حالا تخم مرغ ها را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله سوم
در ادامه وانیل را به کاسه اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. حالا ماست را به همراه بیکینگ پودر مخلوط کرده و هم می زنیم، سپس به همراه مقداری زعفران دم کرده به کاسه می افزاییم.
مرحله چهارم
در ادامه آرد را ۳ مرتبه الک کرده و به کاسه اضافه می کنیم، سپس به خوبی هم می زنیم تا بافت مایه خاگینه به صوت ماست رقیق شده شود. حالا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و مقداری روغن مایع به آن می افزاییم.
مرحله پنجم
زمانی که روغن به خوبی گرم شد، ۱ قاشق از مایه خاگینه برداشته و درون تابه می ریزیم. در ادامه خاگینه ها را کاملا سرخ می کنیم و اجازه می دهیم خاگینه های سرخ شده خنک شوند، سپس درون شهد ولرم می گذاریم.
مرحله ششم
حالا اجازه می دهیم خاگینه ها به مدت ۱ دقیقه درون شهد بمانند، سپس خارج کرده و روی توری قرار می دهیم تا شهد اضافی شان ریخته شود. در نهایت خاگینه ها را درون ظرف مورد نظرمان گذاشته و به دلخواه تزیین می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- nastaran.banoo6