طرز تهیه روغن دنبه ساده و بدون بو با طعمی بی نظیر

طرز تهیه روغن دنبه ساده و بدون بو با طعمی بی نظیر

طرز تهیه روغن دنبه روغن دنبه یکی از انواع روغن های محبوب ایرانی است و به عنوان روغن حیوانی از آن استفاده می …

طرز تهیه کوفته مرغ به روش سنتی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کوفته مرغ به روش سنتی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کوفته مرغ کوفته مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی خاورمیانه است که با مواد متنوعی درست می شود، برای …

طرز تهیه پنکیک سیب زمینی برای صبحانه و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه پنکیک سیب زمینی برای صبحانه و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه پنکیک سیب زمینی پنکیک سیب زمینی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرلندی است که با مواد ساده ای تهیه …

طرز تهیه کوکو سبزی ساده

طرز تهیه کوکو سبزی ساده طرز تهیه کوکو سبزی ساده برای 4 نفر طرز تهیه کوکو سبزی با برنج طرز تهیه کوکو سبزی با سبزی فریزری طرز تهیه کوکو سبزی دونفره طرز تهیه کوکو سبزی با سیب زمینی فیلم طرز تهیه کوکو سبزی طرز تهیه کوکو سبزی مجلسی

کوکو سبزی از غذاهای بسیار محبوب و خوشمزه ایرانی است که تقریبا یک جای ثابت در فهرست غذایی اکثر بانوان ایرانی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو سبزی ساده در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سبزی کوکویی۵۰۰ گرم
تخم مرغ۲ تا ۳ عدد
سیر۱ حبه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
روغن و پاپریکابه مقدار کافی

طرز تهیه کوکو سبزی ساده

مرحله اول

برای تهیه کوکو سبزی خوشمزه ابتدا سبزی کوکوی را تمیز می کنیم و می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم. پس از اینکه آب اضافی سبزی به طور کامل خارج شد، آنرا به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم.

مرحله دوم

سبزی کوکو را می توانیم به صورت خام استفاده کنیم، یا اینکه آنرا کمی سرخ کنیم و اجازه دهیم خنک شود، سپس به مواد کوکو اضافه کنیم. هر چند این کار در پایان خیلی تفاوت چندانی در طعم کوکو سبزی ندارد.

مرحله سوم

سبزی را پس از خرد کردن داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم، سپس تخم مرغ ها درون یک کاسه جداگانه می شکنیم و مقداری نمک، فلفل سیاه و پاپریکا اضافه می کنیم. در ادامه سیر را رنده می کنیم و به تخم مرغ ها اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله تخم مرغ ها را به همراه دیگر مواد به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند و تخم مرغ ها از حالت لختگی خارج شوند. در ادامه مخلوط تخم مرغ ها را به کاسه حاوی سبز کوکویی اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه یک تابه مناسب انتخاب می کنیم و مقداری روغن داخل آن می ریزیم، سپس مایه کوکو را داخل تابه می ریزیم و آنرا به صورت یکدست در کف تابه پخش می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و درب آنرا می گذاریم تا کوکو به خوبی سرخ شود. پس از اینکه سمت زیرین کوکو به خوبی سرخ شد و رنگ گرفت، آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود.

مرحله هفتم

در صورتی که تمایل داشته باشیم ظاهر کوکو سبزی ما مانند فینگرفودهای مجلسی شود، می توانیم از قالب های فلزی برای سرخ کردن آن استفاده کنیم. برای این منظور قالب را چرب کرده و درون تابه قرار می دهیم تا داغ شود.

مرحله هشتم

سپس با قاشق درون قالب را از مایه کوکو پر می کنیم و صبر می کنیم تا یک سمت کوکو سرخ شود، سپس آنرا از قالب خارج کرده و بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود. با این روش کوکو های ما همه یک شکل و یک اندازه می شوند.

مرحله نهم

در مرحله پایانی کوکو سبزی را پس از این هر دو سمتش به طور کامل سرخ شد، به آرامی از تابه خارج می کنیم و در ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم، سپس به سلیقه خود به همراه نان یا برنج  و مخلفات دلخواه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 17 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.