مطالب پر بازدید
طرز تهیه پنکیک داچ بیبی؛ هنر پخت پنکیک به سبک هلندی

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی؛ هنر پخت پنکیک به سبک هلندی

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی آیا به دنبال صبحانه‌ای لذیذ و متفاوت هستید که طعم و بافتی منحصر به فرد داشته باشد؟ پنکیک …

طرز تهیه ترشی لیمو ترش به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه ترشی لیمو ترش به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه ترشی لیمو ترش ترشی لیمو ترش یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار است که با مواد متنوعی درست می …

طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی ساده با طعمی بی نظیر

طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی ساده با طعمی بی نظیر

طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی ترشی بادمجان کبابی یکی از انواع ترشی های ساده و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی درست …

طرز تهیه شوری مخلوط

طرز تهیه شوری مخلوط خانم گلاور فوری با آب گوجه فرنگی بازاری در خانه

شوری مخلوط یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار است که با رسپی های مختلفی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شوری مخلوط در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم شوری مخلوط
گل کلم½ گل کلم
هویج۳ عدد
خیار۴ عدد
فلفل سبز۳ عدد
ساقه کرفس۲ ساقه
آب۴ لیوان
سرکه۱ لیوان
تخم گشنیز۱ قاشق غذاخوری
ترخون و مرزه خشکاز هر کدام ۱ قاشق چایخوری
نمک۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه شوری مخلوط

مرحله اول

برای تهیه شوری مخلوط خوشمزه در ابتدای کار گل کلم را به اندازه های درشت خرد کرده و به همراه هویج، خیار، فلفل سبز و ساقه کرفس می شوییم، سپس روی یک دستمال حوله ای پهن می کنیم تا سبزیجات کاملا خشک شوند.

مرحله دوم

حالا پوست هویج را جدا کرده و به همراه ساقه کرفس و خیار به صورت درشت خرد می کنیم. در ادامه بدون خرد کردن فلفل سبز آنرا به همراه باقی سبزیجات درون یک شیشه درب دار ریخته، سپس ترخون و مرزه را می افزاییم.

مرحله سوم

در  این مرحله سرکه و نمک را درون یک قابلمه مناسب ریخته و آنرا روی حرارت قرار می دهیم تا به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد. پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم سرکه کاملا خنک شود.

مرحله چهارم

حالا تخم گشنیز را به شیشه اضافه کرده و به اندازه ای که روی مواد سبزیجات را کاملا بپوشاند به شیشه سرکه خنک شده می افزاییم. در ادامه روی شیشه را با پلاستیک فریزر می پوشانیم، سپس درب شیشه را می بندیم.

مرحله پنجم

انجام دادن این کار باعث می شود ورود هوا درون شیشه به حداقل برسد و ترشی کپک نزند. در نهایت ترشی را به مدت ۲ هفته در دمای محیط قرار می دهیم تا ترشی برسد، سپس درون یخچال نگهداری می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 12 مهر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.