طرز تهیه شوری مخلوط به روش خانگی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه شوری مخلوط
شوری مخلوط یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار است که با رسپی های مختلفی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شوری مخلوط در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم شوری مخلوط | |
گل کلم | ½ گل کلم |
هویج | ۳ عدد |
خیار | ۴ عدد |
فلفل سبز | ۳ عدد |
ساقه کرفس | ۲ ساقه |
آب | ۴ لیوان |
سرکه | ۱ لیوان |
تخم گشنیز | ۱ قاشق غذاخوری |
ترخون و مرزه خشک | از هر کدام ۱ قاشق چایخوری |
نمک | ۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه شوری مخلوط
مرحله اول
برای تهیه شوری مخلوط خوشمزه در ابتدای کار گل کلم را به اندازه های درشت خرد کرده و به همراه هویج، خیار، فلفل سبز و ساقه کرفس می شوییم، سپس روی یک دستمال حوله ای پهن می کنیم تا سبزیجات کاملا خشک شوند.
مرحله دوم
حالا پوست هویج را جدا کرده و به همراه ساقه کرفس و خیار به صورت درشت خرد می کنیم. در ادامه بدون خرد کردن فلفل سبز آنرا به همراه باقی سبزیجات درون یک شیشه درب دار ریخته، سپس ترخون و مرزه را می افزاییم.
مرحله سوم
در این مرحله سرکه و نمک را درون یک قابلمه مناسب ریخته و آنرا روی حرارت قرار می دهیم تا به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد. پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم سرکه کاملا خنک شود.
مرحله چهارم
حالا تخم گشنیز را به شیشه اضافه کرده و به اندازه ای که روی مواد سبزیجات را کاملا بپوشاند به شیشه سرکه خنک شده می افزاییم. در ادامه روی شیشه را با پلاستیک فریزر می پوشانیم، سپس درب شیشه را می بندیم.
مرحله پنجم
انجام دادن این کار باعث می شود ورود هوا درون شیشه به حداقل برسد و ترشی کپک نزند. در نهایت ترشی را به مدت ۲ هفته در دمای محیط قرار می دهیم تا ترشی برسد، سپس درون یخچال نگهداری می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- delariy.cooking