طرز تهیه شوری مخلوط به روش خانگی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه شوری مخلوط

طرز تهیه شوری مخلوط خانم گلاور فوری با آب گوجه فرنگی بازاری در خانه

شوری مخلوط یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار است که با رسپی های مختلفی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شوری مخلوط در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم شوری مخلوط
گل کلم½ گل کلم
هویج۳ عدد
خیار۴ عدد
فلفل سبز۳ عدد
ساقه کرفس۲ ساقه
آب۴ لیوان
سرکه۱ لیوان
تخم گشنیز۱ قاشق غذاخوری
ترخون و مرزه خشکاز هر کدام ۱ قاشق چایخوری
نمک۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه شوری مخلوط

مرحله اول

برای تهیه شوری مخلوط خوشمزه در ابتدای کار گل کلم را به اندازه های درشت خرد کرده و به همراه هویج، خیار، فلفل سبز و ساقه کرفس می شوییم، سپس روی یک دستمال حوله ای پهن می کنیم تا سبزیجات کاملا خشک شوند.

مرحله دوم

حالا پوست هویج را جدا کرده و به همراه ساقه کرفس و خیار به صورت درشت خرد می کنیم. در ادامه بدون خرد کردن فلفل سبز آنرا به همراه باقی سبزیجات درون یک شیشه درب دار ریخته، سپس ترخون و مرزه را می افزاییم.

مرحله سوم

در  این مرحله سرکه و نمک را درون یک قابلمه مناسب ریخته و آنرا روی حرارت قرار می دهیم تا به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد. پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم سرکه کاملا خنک شود.

مرحله چهارم

حالا تخم گشنیز را به شیشه اضافه کرده و به اندازه ای که روی مواد سبزیجات را کاملا بپوشاند به شیشه سرکه خنک شده می افزاییم. در ادامه روی شیشه را با پلاستیک فریزر می پوشانیم، سپس درب شیشه را می بندیم.

مرحله پنجم

انجام دادن این کار باعث می شود ورود هوا درون شیشه به حداقل برسد و ترشی کپک نزند. در نهایت ترشی را به مدت ۲ هفته در دمای محیط قرار می دهیم تا ترشی برسد، سپس درون یخچال نگهداری می کنیم. نوش جان.

بروز رسانی توسط در سه شنبه 12 مهر 1401

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.