طرز تهیه شیرینی کشمشی ساده با پیمانه و طعمی بی نظیر
طرز تهیه نان زعفرانی برای صبحانه با طعمی بی نظیر
طرز تهیه نان زعفرانی نان زعفرانی یکی از انواع نان های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورها و ترکیبات متنوعی درست …
طرز تهیه آش برگ کلم، غذای سنتی و خوشمزه گیلانی!
طرز تهیه آش برگ کلم آش برگ کلم یکی از انواع آشهای خوشمزه، لذیذ و اصیل گیلانی است که خیلی راحت درست میشود، …
طرز تهیه پنکیک شکلاتی برای صبحانه با طعمی بی نظیر
طرز تهیه پنکیک شکلاتی پنکیک شکلاتی یکی از انواع پنکیک های بسیار محبوب بین المللی است که معمولا در کنار عسل، مربا و …
طرز تهیه شیرینی کشمشی با پیمانه
شیرینی کشمشی یکی از معروف ترین شیرینی های ایرانی است که در مناسبت های خاص مذهبی برای پذیرایی استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی کشمشی با پیمانه در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم شیرینی کشمشی | |
آرد قنادی | ۲۵۰ گرم (۱ لیوان پر + ۱ لیوان سرخالی) |
پودر قند | ۲۰۰ گرم (۱ و ⅓ لیوان) |
تخم مرغ | ۲ عدد درشت |
کره یا روغن جامد | ۱۲۵ گرم |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
کشمش پلویی | ½ لیوان |
بکینگ پودر | نوک قاشق چایخوری |
طرز تهیه شیرینی کشمشی با پیمانه
مرحله اول
برای تهیه شیرینی کشمشی به روش بازاری ابتدا کشمش ها را با آب سرد می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود. برای سرعت بخشیدن به کار می توانیم کشمش ها را با دستمال خشک کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله کره یا روغن جامد هم دمای میحط را به همراه پودر قند و وانیل الک شده داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن به مدت ۳ دقیقه مخلوط می کنیم تا بافت مواد کشدار و رنگشان سفید شود.
مرحله سوم
حالا تخم مرغ های هم دمای محیط را یک به یک به کاسه اضافه می کنیم و هر کدام را به مدت ۳۰ ثانیه با دیگر مواد مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه کشمش خشک شده را اضافه کرده و کمی هم می زنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس روی مواد درون کاسه الک می کنیم و با قاشق یا لیسک به آرامی مواد را مخلوط می کنیم تا مایه شیرینی کاملا یکدست و منسجم شود.
مرحله پنجم
حالا فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود. در همین حین کف سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم و کاغذ روغنی را نیز با کمی روغن چرب می کنیم.
مرحله ششم
حالا مایه شیرینی را درون قیف می ریزیم و روی کاغذ روغنی پایپ می کنیم، یا اینکه در صورت در دسترس نبودن قیف، با قاشق روی کاغذ روغنی می ریزیم. باید بین خمیر های شیرینی فاصله بگذاریم تا زمانی که باز شدند به هم نچسبند.
مرحله هفتم
در این مرحله سینی فر را درون فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزند. زمانی که اطراف شیرینی ها طلایی شود، می توانیم سینی فر را خارج کنیم و اجازه دهیم شیرینی ها خنک شوند.
- منبع :
- papillon_pastry