طرز تهیه کوکی کدو حلوایی مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کوکی کدو حلوایی مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کوکی کدو حلوایی کوکی کدو حلوایی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار فصل پاییز است که معمولا با نوشیدنی …

طرز تهیه شیرینی کشمشی با پیمانه

طرز تهیه شیرینی کشمشی بدون کره طرز تهیه شیرینی کشمشی بدون کاغذ روغنی طرز تهیه شیرینی کشمشی با روغن مایع طرز تهیه شیرینی کشمشی با پیمانه طرز تهیه شیرینی کشمشی بدون فر طرز تهیه شیرینی کشمشی با شکر طرز تهیه شیرینی کشمشی برای ۶ نفر فیلم طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی

شیرینی کشمشی یکی از معروف ترین شیرینی های ایرانی است که در مناسبت های خاص مذهبی برای پذیرایی استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی کشمشی با پیمانه در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم شیرینی کشمشی
آرد قنادی۲۵۰ گرم (۱ لیوان پر + ۱ لیوان سرخالی)
پودر قند۲۰۰ گرم (۱ و ⅓ لیوان)
تخم مرغ۲ عدد درشت
کره یا روغن جامد۱۲۵ گرم
وانیلنوک قاشق چایخوری
کشمش پلویی½ لیوان
بکینگ پودرنوک قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی کشمشی با پیمانه

مرحله اول

برای تهیه شیرینی کشمشی به روش بازاری ابتدا کشمش ها را با آب سرد می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود. برای سرعت بخشیدن به کار می توانیم کشمش ها را با دستمال خشک کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله کره یا روغن جامد هم دمای میحط را به همراه پودر قند و وانیل الک شده داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن به مدت ۳ دقیقه مخلوط می کنیم تا بافت مواد کشدار و رنگشان سفید شود.

مرحله سوم

حالا تخم مرغ های هم دمای محیط را یک به یک به کاسه اضافه می کنیم و هر کدام را به مدت ۳۰ ثانیه با دیگر مواد مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه کشمش خشک شده را اضافه کرده و کمی هم می زنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس روی مواد درون کاسه الک می کنیم و با قاشق یا لیسک به آرامی مواد را مخلوط می کنیم تا مایه شیرینی کاملا یکدست و منسجم شود.

مرحله پنجم

حالا فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود. در همین حین کف سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم و کاغذ روغنی را نیز با کمی روغن چرب می کنیم.

مرحله ششم

حالا مایه شیرینی را درون قیف می ریزیم و روی کاغذ روغنی پایپ می کنیم، یا اینکه در صورت در دسترس نبودن قیف، با قاشق روی کاغذ روغنی می ریزیم. باید بین خمیر های شیرینی فاصله بگذاریم تا زمانی که باز شدند به هم نچسبند.

مرحله هفتم

در این مرحله سینی فر را درون فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزند. زمانی که اطراف شیرینی ها طلایی شود، می توانیم سینی فر را خارج کنیم و اجازه دهیم شیرینی ها خنک شوند.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 19 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.