طرز تهیه سالاد اندونزی ساده رستورانی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه سالاد اندونزی ساده
سالاد اندونزی یکی از سالادهای بسیار معروف کشور اندونزی است که با ترکیبات بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد اندونزی ساده در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کلم برگ قرمز | ۱ لیوان |
کلم برگ سفید | ۲ لیوان |
کالباس | ۲۰۰ گرم |
ذرت | ½ لیوان |
نخود فرنگی | ۱ لیوان |
هویج | ۲ عدد |
خیارشور | ۴ عدد |
سس مایونز | ۲ قاشق غذاخوری |
ماست | ½ پیمانه |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه سالاد اندونزی ساده
مرحله اول
برای تهیه سالاد اندونزی ساده و خوشمزه ابتدا برگ های کلم های قرمز و سفید را از هم باز می کنیم، سپس آنها را با آب سرد می شوییم و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان به طور کامل خارج شود.
مرحله دوم
برای سرعت بیشتر می توانیم کلم برگ ها را با یک دستمال تمیز خشک کنیم. در ادامه کلم برگ ها را با رشته کن یا یک کارد تیز به صورت رشته ای نازک و یکدست خرد می کنیم و درون کاسه سالادخوری می ریزیم.
مرحله سوم
در این مرحله خیار شور و هویج را نیز مانند کلم برگ ها به صورت رشته ای یکدست خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه ذرت و نخود فرنگی پخته شده را به مواد اضافه کرده و با هم ترکیب می کنیم.
مرحله چهارم
برای تهیه سس سالاد ماست را به همراه سس مایونز و آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست و منسجم شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله سس را به مواد سالاد اضافه می کنیم و به آرامی مواد را زیر و رو می کنیم تا تمام قسمت های سالاد به سس آغشته شود. پس از اینکه سس و سالاد ترکیب شدند، روی کاسه را با سلفون می پوشانیم.
مرحله ششم
حالا کاسه را درون یخچال قرار می دهیم تا طعم سس به طور کامل به خورد سالاد برود. بعد از گذشت حداقل یک ساعت کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس سالاد را به سلیقه خود تزیین کرده و سرو می کنیم.
- منبع :
- atiyeh.azad.16