مطالب پر بازدید
طرز تهیه سوپ گشنیز، پیش غذای شیک با طعمی جدید!

طرز تهیه سوپ گشنیز، پیش غذای شیک با طعمی جدید!

طرز تهیه سوپ گشنیز سوپ گشنیز یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک دارد و برای سفره‌های افطار …

طرز تهیه فتوچینی مرغ؛ غذایی خوش طعم برای مهمانی‌های خاص

طرز تهیه فتوچینی مرغ؛ غذایی خوش طعم برای مهمانی‌های خاص

طرز تهیه فتوچینی مرغ فتوچینی مرغ، با ترکیبی از پاستای نرم و کرمی، تکه‌های آبدار مرغ و یک سس خامه‌ای غنی، یک غذای …

طرز تهیه املت تن ماهی، شام فوری و بسیار لذیذ!

طرز تهیه املت تن ماهی، شام فوری و بسیار لذیذ!

طرز تهیه املت تن ماهی یکی از انواع غذاهای ساده، خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست می‌شود املت تن ماهی را …

طرز تهیه سالاد اندونزی ساده

طرز تهیه سالاد اندونزی ساده طرز تهیه سالاد اندونزی با کشمش سالاد اندونزی برای مهمانی طرز تهیه سالاد اندونزی با کشمش و گردو طرز تهیه سالاد اندونزی با قارچ طرز تهیه سالاد اندونزی با مرغ طرز تهیه سالاد اندونزی با سیب زمینی سس سالاد اندونزی

سالاد اندونزی یکی از سالادهای بسیار معروف کشور اندونزی است که با ترکیبات بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد اندونزی ساده در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کلم برگ قرمز۱ لیوان
کلم برگ سفید۲ لیوان
کالباس۲۰۰ گرم
ذرت½ لیوان
نخود فرنگی۱ لیوان
هویج۲ عدد
خیارشور۴ عدد
سس مایونز۲ قاشق غذاخوری
ماست½ پیمانه
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه سالاد اندونزی ساده

مرحله اول

برای تهیه سالاد اندونزی ساده و خوشمزه ابتدا برگ های کلم های قرمز و سفید را از هم باز می کنیم، سپس آنها را با آب سرد می شوییم و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان به طور کامل خارج شود.

مرحله دوم

برای سرعت بیشتر می توانیم کلم برگ ها را با یک دستمال تمیز خشک کنیم. در ادامه کلم برگ ها را با رشته کن یا یک کارد تیز به صورت رشته ای نازک و یکدست خرد می کنیم و درون کاسه سالادخوری می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله خیار شور و هویج را نیز مانند کلم برگ ها به صورت رشته ای یکدست خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه ذرت و نخود فرنگی پخته شده را به مواد اضافه کرده و با هم ترکیب می کنیم.

مرحله چهارم

برای تهیه سس سالاد ماست را به همراه سس مایونز و آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست و منسجم شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله سس را به مواد سالاد اضافه می کنیم و به آرامی مواد را زیر و رو می کنیم تا تمام قسمت های سالاد به سس آغشته شود. پس از اینکه سس و سالاد ترکیب شدند، روی کاسه را با سلفون می پوشانیم.

مرحله ششم

حالا کاسه را درون یخچال قرار می دهیم تا طعم سس به طور کامل به خورد سالاد برود. بعد از گذشت حداقل یک ساعت کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس سالاد را به سلیقه خود تزیین کرده و سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 20 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.