طرز تهیه لواشک آلو به روش خانگی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه لواشک آلو
لواشک آلو یکی از انواع خوراکی های خوشمزه و پرطرفدار در خاورمیانه است که با روش های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لواشک آلو در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم لواشک آلو | |
آلو | ۱ کیلوگرم |
آب | ½ فنجان |
نمک | به مقدار کافی |
طرز تهیه لواشک آلو
مرحله اول
برای تهیه لواشک آلو به روش خانگی در ابتدای کار آلوها را به خوبی می شوییم، سپس از وسط نصف می کنیم و درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. حالا آب را به قابلمه اضافه کرده و آنرا روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله دوم
در ادامه اجازه می دهیم آلوها روی حرارت بمانند تا نرم و گوشت شان از هسته و پوست کاملا جدا شود، سپس بین کار کف روی آلوها را با قاشق جمع کرده و دور می ریزیم تا در نهایت لواشک شفاف و براقی داشته باشیم.
مرحله سوم
در این مرحله قابلمه را از روی حرارت برداشته و آلوها از صافی رد می کنیم تا هسته و پوست آنها جدا شود، سپس نمک را به لواشک اضافه کرده و با قاشق چوبی هم می زنیم. حالا درون سینی را با کیسه فریزر می پوشانیم.
مرحله چهارم
در ادامه سینی را به مدت ۲ روز در مقابل تابش مستقیم نور آفتاب قرار می دهیم تا لواشک ها کاملا خشک شوند. پس از گذشت این زمان لواشک ها را از کیسه فریزر جدا کرده و به مدت طولانی درون فریزر یا یخچال نگهداری می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- dolce.bakerytehran