مطالب پر بازدید
طرز تهیه بورانی کدو سبز ساده و رژیمی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه بورانی کدو سبز ساده و رژیمی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه بورانی کدو سبز بورانی کدو سبز یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه بین المللی است که با ترکیبات متنوعی درست …

طرز تهیه آدانا کباب به روش رستورانی و طعمی بی نظیر

طرز تهیه آدانا کباب به روش رستورانی و طعمی بی نظیر

طرز تهیه آدانا کباب آدانا کباب یکی از انواع کباب های خوشمزه کشور ترکیه است که با رسپی های متنوعی درست می شود، …

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی سوهان حلوایی، این شیرینی سنتی، با بافتی نرم و طعمی معطر از هل و زعفران، همراهی ایده‌آل برای لحظات …

طرز تهیه پاستا پنیری

طرز تهیه پاستا پنیری

پاستا پنیری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ایتالیایی است که به عنوان یک غذای بین المللی شناخته شده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا پنیری در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پاستا۲۵۰ گرم
کره۵۰ گرم
آرد۱ قاشق غذاخوری سرپر
شیر۲ لیوان
پنیر گودا۲ ورق
پنیر پیتزا۲۰۰ گرم
نمک، فلفل سیاه و پاپریکابه مقدار کافی

طرز تهیه پاستا پنیری

مرحله اول

برای تهیه پاستا پنیری خوشمزه در ابتدای کار یک قابلمه حاوی آب روی حرارت زیاد گذاشته و اجازه می دهیم آب به نقطه جوش برسد. در ادامه فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود.

مرحله دوم

در ادامه ماکارونی را به همراه مقداری نمک به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم ماکارونی پخته و نرم شود، سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و ماکارونی را آبکشی می کنیم. حاالا یک تابه روی حرارت می گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله کره و آرد را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. در ادامه شیر را کم کم به تابه اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا غلیظ شود، سپس تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله چهارم

در ادامه این پنیر پیتزا و گودا را به همراه مقداری نمک فلفل سیاه و پاپریکا به تابه اضافه کرده و هم می زنیم تا پنیر ذوب شود. حالا پاستا آبکشی شده را به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله پاستا را درون ظرف مورد نظرمان ریخته، سپس روی آنرا با مقدار زیادی پنیر پیتزا می پوشانیم. حالا ظرف را طبقه وسط فر قرار می دهیم تا پنیر پیتزا کاملاً ذوب و روی آن طلایی و خوشرنگ شود. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 25 مهر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.