مطالب پر بازدید
طرز تهیه نان تافتون خوشمزه + گام به گام از مبتدی تا حرفه‌ای

طرز تهیه نان تافتون خوشمزه + گام به گام از مبتدی تا حرفه‌ای

طرز تهیه نان تافتون نان تافتون یکی از انواع نان‌های خوشمزه، پر استفاده و لذیذ است که به راحتی با روش‌های مختلف می‌توانید …

طرز تهیه کیک نارنگی به روش خانگی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کیک نارنگی به روش خانگی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کیک نارنگی کیک نارنگی یکی از انواع کیک های ساده خانگی است که با رسپی های بسیار متنوعی درست می شود، …

طرز تهیه برساق به روش سنتی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه برساق به روش سنتی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه برساق برساق یکی از انواع شیرینی های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، …

طرز تهیه کنافه ترکی

طرز تهیه کنافه با کادایف خشک طرز تهیه کنافه با رشته شعریه طرز تهیه کنافه ترکی با پنیر طرز تهیه کنافه ترکی بدون پنیر طرز تهیه باقلوا کنافه طرز تهیه کنافه ترکی بدون فر طرز تهیه کنافه با شیر عسل طرز تهیه کنافه پنیری

کنافه ترکی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مخصوص ترکیه است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کنافه ترکی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم کنافه ترکی
رشته کنافه یا کادایف۳۰۰ گرم
کره۱۵۰ گرم
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای۲ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه⅔ پاکت
پنیر پیتزا½ پیمانه
پودر پستهبه مقدار کافی
مواد لازم شربت
آب۱ لیوان
شکر۱ لیوان
هل۲ عدد
گلاب۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کنافه ترکی

مرحله اول

برای تهیه کنافه ترکی خوشمزه در ابتدای کار شربت رو آماده می کنیم، برای این منظور آب و شکر را به همراه دانه هل، گلاب و زعفران دم کرده درون یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا اجازه می دهیم شربت روی حرارت بجوشد تا ذرات شکر کاملا حل شوند، سپس کمی قوام پیدا کند. زمانی که شربت به اقوام رسید، قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم شربت خنک شود.

مرحله سوم

در ادامه فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس کره را به همراه زعفران دم کرده روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم. در ادامه رشته کنافه را با دست کمی خرد می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مخلوط کره و زعفران دم کرده را به رشته های کنافه می افزاییم و به خوبی مخلوط کرده، سپس به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم. در ادامه کف قالب مورد نظرمان را با مقداری کره چرب می کنیم.

مرحله پنجم

حالا یک قسمت از رشته های کنافه را درون قالب ریخته و با پشت لیوان کاملا فشار داده و پرس می کنیم. در ادامه خامه صبحانه را به همراه پنیر خامه‌ ای با همزن برقی به خوبی هم می زنیم تا یکدست شوند.

مرحله ششم

حالا مخلوط پنیری را روی رشته های کنافه ریخته و با لیسک کاملا پخش می کنیم، سپس روی لایه خامه ای را با پنیر پیتزا می پوشانیم. در ادامه رشته های کنافه باقی مانده را روی مواد ریخته و کاملا فیکس می کنیم.

مرحله هفتم

در ادامه قالب را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم کنافه ترکی به مدت ۴۰ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته و طلایی شود. پس از گذشت این زمان گریل را روشن کرده تا روی کنافه ترکی طلایی شود.

مرحله هشتم

زمانی که روی کنافه ترکی طلایی و خوشرنگ شد، قالب را از فر خارج کرده و شربت خنک شده را به صورت پخش روی آن می ریزیم تا شربت جذب آن شود، سپس به دلخواه با پودر پستهو گل محمدی تزیین می کنیم.

مرحله نهم

پیشنهاد می‌ شود این نوع دسر را به صورت گرم یا داغ سرو کنید. زمانی که کنافه ترکی را درون یخچال قرار می دهید، پنیر پیتزا سفت شده و مزه اصلی خود را از دست می دهد. در نهایت دسر را به همراه بستنی میل کنید. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 16 آبان 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.