طرز تهیه رانی زردآلو به روش خانگی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه رانی زردآلو
رانی زردآلو یکی از انواع نوشیدنی های خوشمزه و بین المللی است که در روزهای گرم تابستان برای رفع عطش بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رانی زردآلو در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم رانی زردآلو | |
زردآلو | ۲ کیلوگرم |
شکر | ۱ کیلوگرم |
آب | ۱ لیتر |
آب لیمو ترش تازه | ½ لیمو ترش |
طرز تهیه رانی زردآلو
مرحله اول
برای تهیه رانی زردآلو خوشمزه در ابتدای کار زردآلوها را شسته و به همراه شکر و آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت زیاد گذاشته و اجازه می دهیم زردآلوها به مدت ۲۰ دقیقه کاملا بپزند.
مرحله دوم
در ادامه حین جوشیدن زردآلوها، کف روی آنرا با قاشق جدا کرده و دور می ریزیم تا در نهایت رانی شفافی داشته باشیم. پس از گذشت ۲۰ دقیقه حرارت را خاموش کرده و آب لیمو ترش تازه را به آن می افزاییم.
مرحله سوم
در این مرحله زردآلوها را به صورتی از صافی رد می کنیم تا فقط پوست و هسته ی آنها جدا شود. در ادامه رانی غلیظ به دست آمده را درون بطری ریخته و به مدت ۱ تا ۲ هفته درون یخچال نگهداری می کنیم.
مرحله چهارم
در صورتی که زمان نگهداری رانی بیش از ۲ هفته شد، آنرا درون فریزر قرار دهید. در نهایت رانی را به همراه چند قالب یخ درون لیوان ریخته و به اندازه کافی آب به آن می افزاییم، سپس سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- hero.yazdani