طرز تهیه رانی زردآلو

طرز تهیه رانی زردآلو فیلم طرز تهیه رانی زردآلو رانی زردآلو نی نی سایت

رانی زردآلو یکی از انواع نوشیدنی های خوشمزه و بین المللی است که در روزهای گرم تابستان برای رفع عطش بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رانی زردآلو در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم رانی زردآلو
زردآلو۲ کیلوگرم
شکر۱ کیلوگرم
آب۱ لیتر
آب لیمو ترش تازه½ لیمو ترش

طرز تهیه رانی زردآلو

مرحله اول

برای تهیه رانی زردآلو خوشمزه در ابتدای کار زردآلوها را شسته و به همراه شکر و آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت زیاد گذاشته و اجازه می دهیم زردآلوها به مدت ۲۰ دقیقه کاملا بپزند.

مرحله دوم

در ادامه حین جوشیدن زردآلوها، کف روی آنرا با قاشق جدا کرده و دور می ریزیم تا در نهایت رانی شفافی داشته باشیم. پس از گذشت ۲۰ دقیقه حرارت را خاموش کرده و آب لیمو ترش تازه را به آن می افزاییم.

مرحله سوم

در این مرحله زردآلوها را به صورتی از صافی رد می کنیم تا فقط پوست و هسته ی آنها جدا شود. در ادامه رانی غلیظ به دست آمده را درون بطری ریخته و به مدت ۱ تا ۲ هفته درون یخچال نگهداری می کنیم.

مرحله چهارم

در صورتی که زمان نگهداری رانی بیش از ۲ هفته شد، آنرا درون فریزر قرار دهید. در نهایت رانی را به همراه چند قالب یخ درون لیوان ریخته و به اندازه کافی آب به آن می افزاییم، سپس سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش نوشیدنی
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 2 آبان 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.