طرز تهیه کیک خرمایی به روش خانگی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه کیک خرمایی
کیک خرمایی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که بسیار مقوی و سالم می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک خرمایی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم کیک خرمایی | |
تخم مرغ | ۳ عدد |
آرد | ۲ لیوان |
شکر قهوه ای | ½ لیوان |
شیر | ۱ لیوان |
روغن مایع | ¾ لیوان |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
مغز گردو | ½ لیوان |
خرما | ۱ لیوان |
طرز تهیه کیک خرمایی
مرحله اول
برای تهیه کیک خرمای خوشمزه در ابتدای کار هسته خرما ها را جدا کرده و به همراه شیر درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس اجازه می دهیم خرما درون شیر بماند تا خیس بخورد. در ادامه فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم.
مرحله دوم
حالا اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود، سپس آرد را به همراه بیکینگ پودر و پودر دارچین را درون الک ریخته و ۳مرتبه الک می کنیم. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر قهوه ای درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله سوم
در این مرحله با دور تند همزن برقی به مدت ۷ تا ۸ دقیقه به خوبی هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ حجیم و سبک شود. حالا مخلوط شیر و خرما را درون غذاساز ریخته و به خوبی میکس می کنیم تا یکدست شود.
مرحله چهارم
در ادامه مخلوط شیر و خرما را به همراه روغن مایع به کاسه اضافه کرده و با همزن برقی در حد مخلوط شدن هم می زنیم. حالا مواد خشک را طی ۳ مرحله به کاسه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم.
مرحله پنجم
با مرحله آخر مغز گردو خرد شده را به کاسه اضافه می کنیم، سپس با دور کند همزن برقی به مدت ۱۰ ثانیه مایه کیک را هم می زنیم تا گلوله های آرد باز شوند. در ادامه درون قالب مورد نظرمان را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم.
مرحله ششم
حالا قالب را به صورت وارونه نگه می داریم تا آرد اضافی از قالب خارج شود، سپس مایه کیک را درون قالب ریخته و آنرا چندین مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا هوا و حباب های اضافی بین مایه کیک از بین برود.
مرحله هفتم
در این مرحله قالب را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم کیک به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود. پس از گذشت این زمان یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم.
مرحله هشتم
در صورتی که مایه کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبیده بود، کیک کاملا پخته، سپس قالب را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود. درنهایت کیک را از قالب جدا کرده و با شیره خرما تزیین می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- merii_cook
مطالب پربازدید از سراسر وب
- طرز تهیه خورش آلو سیاه با مرغ مجلسی به روش رستورانی
- طرز تهیه خورش طلا کوله گیلانی؛ طعمی جذاب و متفاوت از شمال ایران
- طرز تهیه خورش قیمه با سویا، یک خورشت متفاوت و بسیار خوشمزه
- طرز تهیه خوراک گوجه بادمجان؛ این غذا برای روزهایی که وقت نداری عالیه!
- طرز تهیه نخود پلو با گوشت ریش ریش؛ غذای مجلسی و فوق العاده خوشمزه