مطالب پر بازدید
طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی سوهان حلوایی، این شیرینی سنتی، با بافتی نرم و طعمی معطر از هل و زعفران، همراهی ایده‌آل برای لحظات …

طرز تهیه لازانیا رولی به روش مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه لازانیا رولی به روش مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه لازانیا رولی لازانیا رولی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می …

طرز تهیه پیتزا صبحانه ساده و فوری با طعمی بی نظیر

طرز تهیه پیتزا صبحانه ساده و فوری با طعمی بی نظیر

طرز تهیه پیتزا صبحانه پیتزا صبحانه یکی از انواع پیتزاهای ساده و خوشمزه بین المللی است که با مواد بسیار متنوعی درست می …

طرز تهیه مینی بازلاما

طرز تهیه مینی بازلاما , دستور پخت مینی بازلاما

مینی بازلاما یکی از انواع نان های خوشمزه و خوش بافت است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مینی بازلاما در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم مینی بازلاما
آب ولرم۱ لیوان
شیر ولرم۱ لیوان
خمیر مایه فوری۸ گرم
آرد۴٫۵ لیوان
شکر۱ قاشق مرباخوری
نمک½ قاشق مرباخوری

طرز تهیه مینی بازلاما

مرحله اول

برای تهیه مینی بازلاما خوشمزه در ابتدای کار آب ولرم را به همراه شیر ولرم، خمیر مایه فوری و شکر درون یک کاسه مناسب ریخته و کمی مخلوط می کنیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱۰ دقیقه استراحت کند.

مرحله دوم

پس از گذشت این مدت، زمانی که خمیر مایه فعال شد آرد و نمک را ۳ مرتبه الک کرده، سپس کم کم به کاسه اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا خمیری نرم که به دست نمی چسبد حاصل شود. حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم.

مرحله سوم

در ادامه اجازه می دهیم خمیر و مدت ۱ ساعت در دمای محیط استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود. پس از گذشت این زمان خمیر را به ۷ قسمت مساوی تقسیم کرده و چانه می گیریم، سپس سطح کار را آرد پاشی می کنیم.

مرحله چهارم

حالا چانه ها را روی سطح کار گذاشته و هر کدام را به اندازه بشقاب میوه خوری باز می کنیم، سپس روی آنها را با یک پارچه نخی تمیز می پوشانیم و اجازه می دهیم خمیرها مجددا به مدت ۱۵ دقیقه دیگر استراحت کنند.

مرحله پنجم

پس از اتمام استراحت خمیر، روی حرارت ملایم یک تابه مناسب و نچسب گذاشته و اجازه می دهیم تابه به خوبی گرم شود، سپس خمیر را درون تابه قرار می دهیم و حرارت را کمی زیاد می کنیم تا خمیر کاملا پف کند.

مرحله ششم

به محض پف کردن خمیر حرارت را کم کرده و به صورت مداوم آنرا پشت و رو می کنیم تا کاملا پخته و برشته شود. زمانی که مینی بازلاما کاملا پخته شد، آنرا از تابه خارج کرده و اجازه می دهیم کاملا خنک شود. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : جمعه 20 آبان 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.