طرز تهیه شله ماش به روش سنتی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه شله ماش به روش سنتی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه شله ماش شله ماش از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که معمولا به صورت نذری و با حجم زیاد …

 طرز تهیه خورش بامیه عربی

طرز تهیه خورش بامیه با لپه طرز تهیه خورشت بامیه ساده طرز تهیه خورش بامیه با لوبیا طرز تهیه خورش بامیه با مرغ طرز تهیه خورش بامیه عربی طرز تهیه خورش بامیه با تمر هندی طرز تهیه خورش بامیه با رب انار طرز تهیه خورشت بامیه خوزستانی

خورش بامیه یکی از انواع خورش ‌های خوشمزه و معروف ایرانی است. یکی از دلایل فراگیر شدن خورش بامیه خواص بی‌نظیر بامیه است. بامیه خواص بسیار زیادی برای بدن دارد که با تهیه غذا‌ هایی که با بامیه طبخ می ‌شوند می‌ توان از این خواص بهره برد. جالب است بدانید معروف ‌ترین غذایی که با بامیه تهیه می ‌شود همین خورشت بامیه است. خورش بامیه یک دستور پخت عربی هم دارد که در آن حاوی ادویه ‌های تند مانند انواع فلفل هاست، ولی دستور خورش بامیه سنتی ایران به صورتی است که تقریبا برای تمام ذائقه ‌ها مناسب است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش بامیه عربی در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بامیه خورشتی۳۰۰ گرم
گوشت تکه شده۳۰۰ گرم یا ۴ تکه ران مرغ
پیاز۱ عدد
سیر۴ حیه
گوجه فرنگی۲ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
زردچوبه و آبغورهبه مقدار لازم

طرز تهیه خورش بامیه عربی

مرحله اول

برای تهیه خورشت بامیه مجلسی در ابتدا، پیاز را به صورت نگینی خرد کرده، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا طلایی شود.

مرحله دوم

وقتی پیاز کمی طلایی شد، گوشت مرغ را به صورت تکه ای کمتر بزرگتر از گوشت خورشتی خرد می کنیم و به تابه اضافه می ‌کنیم. در ادامه گوشت مرغ را به خوبی تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند و کمی سرخ شود.

مرحله سوم

بعد از این که گوشت را تفت دادیم، سیر خرد شده همراه با نمک و زردچوبه و گوجه‌ هایی که بدون پوست رنده شده را به مواد اضافه کرده و تفت می ‌دهیم. و اگر گوجه ها رنگ نداشت یک قاشق رب گوجه فرنگی هم اضافه می‌ کنیم.

مرحله چهارم

بعد آب به مقدار کافی برای پخت گوشت می ‌ریزیم و می ‌گذاریم حدود دو تا سه ساعت بپزد. گوشت یا مرغ که پخت، بامیه ها را درون یک تابه روغن داغ تفت می دهیم تا کمی آب آن کشیده شود. خیلی نباید بامیه ها را هم زد تا نشکند و خورش را لزج نکند.

مرحله پنجم

سپس بامیه های تفت داده شده را داخل گوشت ریخته و اجازه می دهیم خورش به خوبی جا بیفتد. توجه داشته باشید که حدود نیم ساعت زمان کافی است. در خورش بامیه عربی در اصل، در این مرحله به آن تمبر هندی اضافه می ‌کنند.

مرحله ششم

یک چهارم بسته تمبر هندی را به آب جوش اضافه کرده و از صافی رد کرده و بعد به خورش اضافه می ‌کنند ولی در این دستور نیازی نیست. وقتی که خورش جا افتاد، ده دقیقه قبل از پایین آوردن قابلمه از روی گاز، آبغوره و فلفل را اضافه می ‌کنیم.

منبع : Khoresh Bamieh Recipe

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 15 تیر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.