طرز تهیه تارت سیب به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه تارت سیب
تارت سیب یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که نوعی شیرینی خشک محسوب می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تارت سیب در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم تارت سیب | |
کره | ۱۲۵ گرم |
ماست | ۱ استکان |
روغن مایع | ۱ استکان |
بیکینگ پودر | ۱۰ گرم |
پودر شکر | ۱ قاشق چایخوری |
آرد | ۳ لیوان |
مواد لازم مایه پودینگ | |
تخم مرغ | ۱ عدد |
نشاسته | ۲ قاشق غذاخوری |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
وانیل | ۵ گرم |
شیر | ۵۰۰ میلی لیتر |
مواد لازم روی پودینگ | |
سیب سبز | ۳ عدد |
طرز تهیه تارت سیب
مرحله اول
برای تهیه تارت سیب خوشمزه در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و اجازه می دهیم دمای آن با دمای محیط کاملا هماهنگ شود. حالا کره به دمای محیط رسیده را به همراه پودر شکر درون یک کاسه می ریزیم.
مرحله دوم
حالا مواد درون کاسه را با دور تند همزن برقی به خوبی هم می زنیم تا کرم رنگ و خامه ای شود، سپس روغن مایع را به همراه ماست به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم. در ادامه بیکینگ پودر را به کاسه می افزاییم.
مرحله سوم
حالا مواد را کمی مخلوط کرده و آرد الک شده را کم کم به کاسه می افزاییم، سپس ورز می دهیم تا خمیری نرم و لطیف درون کاسه حاصل شود. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۲۰ دقیقه درون یخچال می گذاریم.
مرحله چهارم
در حین استراحت خمیر به سراغ درست کردن مایه پودینگ می رویم، برای این منظور تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب ریخته و با همزن دستی به خوبی هم می زنیم تا بافت تخم مرغ از لختگی خارج شود.
مرحله پنجم
حالا شیر و نشاسته ذرت را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا مواد درون شیر کاملا حل شوند، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و به صورت مداوم هم می زنیم تا مایه پودینگ به غلظت فرنی نزدیک شود.
مرحله ششم
پس از اتمام استراحت خمیر، آنرا از یخچال خارج کرده و درون قالب تارت فیکس می کنیم، سپس فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. زمانی که پودینگ غلیظ شد، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.
مرحله هفتم
حالا اجازه می دهیم مایه پودینگ از داغی اولیه بیفتد، سپس به صورت پخش درون قالب روی خمیر می ریزیم. در ادامه سیب ها را شسته و به صورت هلالی خرد می کنیم و از دیواره های قالب به ترتیب به سمت مرکز می چینیم.
مرحله هشتم
حالا قالب را طبقه میانی فر گذاشته و اجازه می دهیم تارت به خوبی پخته شده و روی آن برشته شود. در نهایت قالب را از فر خارج می کنیم و به دلخواه مقداری پودر قند به عنوان تزیین روی آن الک کرده و سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- teyzemmutfakta
مطالب پربازدید از سراسر وب
- طرز تهیه خورش سیب گلاب مجلسی + نکاتی برای طعم و عطر بهتر
- همه چیز در مورد کپسول فروفورت + فواید، عوارض و هشدارهای مهم
- سرهمی نوزاد دختر قشنگ؛ مدلهای شیک و جدید برای تابستان گرم
- مدل طلا برای نوزاد با طرح های شیک و متفاوت؛ خاص ترین ها را اینجا ببینید!
- طرز تهیه کیک براونی؛ آموزش کامل به همراه نکات کافی شاپی