طرز تهیه شنیسل مرغ ساده

طرز تهیه شنیسل مرغ چرخ شده فیلم طرز تهیه شنیسل مرغ طرز تهیه شنیسل ران مرغ ادویه شنیسل مرغ طرز تهیه شنیسل مرغ با پنیر پیتزا طرز تهیه شنیسل مرغ بدون آرد سوخاری طرز تهیه شنیسل مرغ شکم پر طرز تهیه شنیسل مرغ برای 5 نفر

شنیسل مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور آلمان می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شنیسل مرغ ساده در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۲ عدد
تخم مرغ۲ عدد
شیر½ لیوان
پودر سوخاری۱ لیوان
آرد۱ لیوان
پیاز۱ عدد
سیر۱ حبه
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
آویشن و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه شنیسل مرغ ساده

مرحله اول

برای تهیه شنیسل مرغ خوشمزه ابتدا سینه های مرغ را از وسط باز می کنیم تا نازک تر شوند، سپس روی آنها یک لایه پلاستیک قرار می دهیم. در ادامه سینه های مرغ را با بیفتک کوب به خوبی می کوبیم تا یکدست شوند.

مرحله دوم

در صورتی که بیفتک کوب در دسترس نداشتیم می توانیم با کف یک تابه سنگین روی سینه های مرغ بکوبیم تا به صورت یکدست باز شوند. در ادامه زعفران دم کرده را با آب لیمو ترش و مقداری نمک، فلفل سیاه و آویشن داخل یک کاسه می ریزیم.

مرحله سوم

حالا تکه های گوشت مرغ را اضافه می کنیم و مواد را به خوبی روی گوشت مرغ ماساژ می دهیم تا به خورد گوشت مرغ برود. در ادامه پیاز را به صورت درشت خرد می کنیم و در لا به لای تکه های گوشت مرغ قرار می دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت حداقل دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ طعم دار شود. پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج کرده و تکه های گوشت مرغ را از مواد بیرون می آوریم.

مرحله پنجم

حالا تخم مرغ و شیر را درون یک کاسه با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند و تخم مرغ ها از حالت لختگی خارج شوند، سپس آرد ساده و پودر سوخاری را به صورت جداگانه درون دو کاسه بزرگ می ریزیم و جلوی دستمان قرار می دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که شنیسل مرغ را باید درون روغن شناور سرخ کنیم. حرارت زیر تابه باید کم باشد و روغن باید در داغ ترین حالت ممکن باشد.

مرحله هفتم

حالا سینه های مرغ را ابتدا درون آرد ساده، سپس درون ترکیب شیر و تخم مرغ و در نهایت درون پودر سوخاری می غلطانیم تا یک لایه ضخیم پودر سوخاری جذب کنند. در ادامه مرغ ها را به آرامی درون روغن داغ می اندازیم.

مرحله هشتم

حالا صبر می کنیم تا یک سمت شنیسل ها به خوبی سرخ شود، سپس آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز به طور کامل سرخ شود. در ادامه شنیسل های سرخ شده را روی دستمال حوله ای قرار داده تا روغن اضافی شان گرفته شود.

مرحله نهم

در پایان شنیسل ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. حتما برای سرخ کردن شنیسل از روغن سرخ کردنی استفاده کرده و در پایان آنرا صاف می کنیم تا بتوانیم مجددا استفاده کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 28 مهر 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.