طرز تهیه شنیسل مرغ ساده به روش بازاری و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه شنیسل مرغ ساده
شنیسل مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور آلمان می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شنیسل مرغ ساده در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۲ عدد |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شیر | ½ لیوان |
پودر سوخاری | ۱ لیوان |
آرد | ۱ لیوان |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۱ حبه |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آویشن و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه شنیسل مرغ ساده
مرحله اول
برای تهیه شنیسل مرغ خوشمزه ابتدا سینه های مرغ را از وسط باز می کنیم تا نازک تر شوند، سپس روی آنها یک لایه پلاستیک قرار می دهیم. در ادامه سینه های مرغ را با بیفتک کوب به خوبی می کوبیم تا یکدست شوند.
مرحله دوم
در صورتی که بیفتک کوب در دسترس نداشتیم می توانیم با کف یک تابه سنگین روی سینه های مرغ بکوبیم تا به صورت یکدست باز شوند. در ادامه زعفران دم کرده را با آب لیمو ترش و مقداری نمک، فلفل سیاه و آویشن داخل یک کاسه می ریزیم.
مرحله سوم
حالا تکه های گوشت مرغ را اضافه می کنیم و مواد را به خوبی روی گوشت مرغ ماساژ می دهیم تا به خورد گوشت مرغ برود. در ادامه پیاز را به صورت درشت خرد می کنیم و در لا به لای تکه های گوشت مرغ قرار می دهیم.
مرحله چهارم
در این مرحله روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت حداقل دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ طعم دار شود. پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج کرده و تکه های گوشت مرغ را از مواد بیرون می آوریم.
مرحله پنجم
حالا تخم مرغ و شیر را درون یک کاسه با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند و تخم مرغ ها از حالت لختگی خارج شوند، سپس آرد ساده و پودر سوخاری را به صورت جداگانه درون دو کاسه بزرگ می ریزیم و جلوی دستمان قرار می دهیم.
مرحله ششم
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که شنیسل مرغ را باید درون روغن شناور سرخ کنیم. حرارت زیر تابه باید کم باشد و روغن باید در داغ ترین حالت ممکن باشد.
مرحله هفتم
حالا سینه های مرغ را ابتدا درون آرد ساده، سپس درون ترکیب شیر و تخم مرغ و در نهایت درون پودر سوخاری می غلطانیم تا یک لایه ضخیم پودر سوخاری جذب کنند. در ادامه مرغ ها را به آرامی درون روغن داغ می اندازیم.
مرحله هشتم
حالا صبر می کنیم تا یک سمت شنیسل ها به خوبی سرخ شود، سپس آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز به طور کامل سرخ شود. در ادامه شنیسل های سرخ شده را روی دستمال حوله ای قرار داده تا روغن اضافی شان گرفته شود.
مرحله نهم
در پایان شنیسل ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. حتما برای سرخ کردن شنیسل از روغن سرخ کردنی استفاده کرده و در پایان آنرا صاف می کنیم تا بتوانیم مجددا استفاده کنیم.
- منبع :
- chef.maryamiiii
مطالب پربازدید از سراسر وب
- طرز تهیه خورش پرتقال با مرغ و زعفران؛ همراه با نکات کلیدی برای طعم بهتر
- طرز تهیه خورش توت فرنگی فوق العاده خوشمزه و شیک برای مهمانی
- طرز تهیه خورش قیمه با سویا، یک خورشت متفاوت و بسیار خوشمزه
- لباس عروس بچه گانه فوق العاده شیک؛ ترندهای جدید و ایدههای جذاب
- جدیدترین مدل های گردنبند طلا فوق العاده شیک مناسب برای مهمانی