طرز تهیه کیک کره ای دو رنگ

طرز تهیه کیک کره ای دو رنگ , دستور پخت کیک کره ای دو رنگ

کیک کره ای دو رنگ یکی از انواع کیک های خوشمزه و مجلسی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک کره ای دو رنگ در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم کیک کره ای دو رنگ
آرد قنادی۳۲۰ گرم
شکر۲۵۰ گرم
تخم مرغ۴ عدد
کره۲۰۰ گرم
شیر۷۵ گرم
بیکینگ پودر۱۰ گرم
پودر کاکائو۲۵ گرم
وانیل⅓ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک کره ای دو رنگ

مرحله اول

برای تهیه کیک کره ای دو رنگ خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. در ادامه کره به دمای محیط رسیده را به همراه شکر و وانیل درون کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

حالا مواد درون کاسه را با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه به خوبی هم می زنیم تا مخلوط کره کرم رنگ و خامه ای شود، سپس بین کار کاسه را چندین مرتبه دورگیری می کنیم تا کره به صورت یکدست هم زده شود.

مرحله سوم

در ادامه تخم مرغ ها را دانه دانه به کاسه اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر کدام آنرا به مدت ۳۰ ثانیه هم می زنیم تا کاملا جذب مواد شود و مجددا کاسه را بین کار چندین مرتبه دورگیری می کنیم تا بوی نامطبوع تخم مرغ از بین برود.

مرحله چهارم

حالا شیر را به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم، سپس آرد را به همراه بیکینگ پودر سه مرتبه الک می کنیم و طی دو مرحله کم‌ کم به کاسه می افزاییم و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم.

مرحله پنجم

زمانی که بافت مایه کیک یکدست و یکنواخت شد، هم زدن را متوقف کرده، سپس مایه کیک را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم. در ادامه به یکی از قسمت های مایه کیک پودر کاکائو به همراه دو قاشق شیر می افزاییم.

مرحله ششم

حالا مایه کیک را هم می زنیم تا شکلاتی شود، سپس هر دو را درون دو قیف جداگانه می ریزیم. در ادامه قالب مورد نظرمان را با مقداری روغن چرب کرده و مایه های کیک را به صورت دلخواه درون قالب پایپ می کنیم.

مرحله هفتم

در ادامه قالب را طبقه میانی فر گذاشته و اجازه می دهیم کیک به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود. پس از گذشت این زمان یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم.

مرحله هشتم

در صورتی که مایه کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبیده بود کیک کاملا پخته شده، سپس قالب را از فر خارج می کنیم. در نهایت اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود، سپس از قالب جدا کرده و سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 21 آذر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.