طرز تهیه رولت خامه ای به روش قنادی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه رولت خامه ای
رولت خامه ای یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و محبوب در میان ایرانیان است که با طعم ها و رنگ های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رولت خامه ای در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم رولت خامه ای | |
آرد | ۹۰ گرم (¾ پیمانه سرخالی) |
شکر | ۹۰ گرم (½ پیمانه سرخالی) |
تخم مرغ | ۳ عدد |
عسل یا شربت بار | ۱ قاشق سوپخوری |
آب جوش | ۳ قاشق سوپخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
خامه فرم گرفته | ۱۵۰ گرم |
طرز تهیه رولت خامه ای
مرحله اول
برای تهیه رولت خامه ای خوشمزه ابتدا فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود، سپس یک قالب مناسب با قطر ۲۵ در ۳۵ سانتی متر را با کاغذ روغنی به طور کامل پوشش می دهیم.
مرحله دوم
در این مرحله زرده و سفیده تخم مرغ را جدا می کنیم، سپس سفیده های تخم مرغ را درون یک کاسه تمیز و خشک می ریزیم و با دور تند همزن به اندازه ای مخلوط می کنیم که فرم بگیرند و در صورت بر گرداندن کاسه، سفیده بیرون نریزد.
مرحله سوم
حالا سفیده تخم مرغ را درون یخچال قرار می دهیم. در ادامه زرده تخم مرغ را با شکر داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس به خوبی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. در ادامه آب جوش را به کاسه اضافه و مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله عسل و وانیل را اضافه می کنیم و با دیگر مواد ترکیب می کنیم تا بافت مواد کشدار شود. در ادامه سفیده تخم مرغ را طی چند مرحله به کاسه حاوی زرده اضافه کرده و با لیسک مخلوط می کنیم تا پف سفیده نخوابد.
مرحله پنجم
حالا آرد را روی مواد درون کاسه الک می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم تا مایه رولت کاملا یکدست شود. حالا مایه رولت را درون قالب می ریزیم و با لیسک آنرا به صورت یکدست در سطح قالب پخش می کنیم.
مرحله ششم
حلا قالب را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه درون فر که حالا به خوبی گرم شده است قرار می دهیم تا نان رولت بپزد. پس از اینکه نان رولت طلایی شد، آنرا از فر خارج می کنیم. در ادامه روی نان رولت را با دستمال می پوشانیم تا کاملا نرم شود.
مرحله هفتم
پس از اینکه نان رولت خنک شد، آنرا بر می گردانیم و کاغذ روغنی را به آرامی جدا می کنیم، در ادامه با کمک یک پارچه تمیز نان رولت را از قسمت رویی رول می کنیم و چند دقیقه کنار می گذاریم تا به خوبی حالت بگیرد.
مرحله هشتم
پس از اینکه نان رولت حالت گرفت، آنرا باز می کنیم، سپس خامه فرم گرفته را با لیسک به صورت یکدست روی آن پخش می کنیم. در ادامه نان رولت را مجددا رول می کنیم و در یخچال قرار می دهیم تا به خوب خنک شده و خودش را بگیرد.
مرحله نهم
پس از اینکه رولت کاملا خنک شد و خودش را گرفت، آنرا از یخچال خارج می کنیم، سپس با چاقوی اره ای رولت را به اندازه های دلخواه برش می زنیم. برای تزیین رولت می توانیم از میوه های فصل یا پودر پسته استفاده کنیم.
- منبع :
- azamkiani90_cake