مطالب پر بازدید
طرز تهیه سوپ اسفناج به روش رستورانی و با طعم بی نظیر

طرز تهیه سوپ اسفناج به روش رستورانی و با طعم بی نظیر

طرز تهیه سوپ اسفناج سوپ اسفناج از سوپ های کمتر شناخته شده بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، …

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی سوهان حلوایی، این شیرینی سنتی، با بافتی نرم و طعمی معطر از هل و زعفران، همراهی ایده‌آل برای لحظات …

طرز تهیه لبو پلو ساده به روش سنتی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه لبو پلو ساده به روش سنتی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه لبو پلو لبو پلو از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با رسپ های بسیار متنوعی درست می شود، برای …

طرز تهیه میگو پلو

طرز تهیه میگو پلو ساده طرز تهیه میگو پلو با شوید طرز تهیه میگو پلو شیرازی دانلود طرز تهیه میگو پلو طرز تهیه میگو پلو با کشمش و گردو طرز تهیه میگو پلو عربی طرز تهیه میگو پلو مجلسی طرز تهیه میگو پلو بندری

میگو پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه استان هرمزگان است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه میگو پلو در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
میگو۳۰۰ گرم
گوجه فرنگی۶ عدد
گشنیز۱ دسته کوچک
فلفل سبز۱ عدد
پیاز۲ عدد
سیر۳ حبه
برنج۴ پیمانه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه میگو پلو

مرحله اول

برای تهیه میگو پلو بوشهری ابتدا میگوها را تمیز می کنیم و با یک چاقوی تیز رگ سیاه رنگ موجود در پشت میگوها را خارج می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم، سپس مقداری روغن اضافه می کنیم.

مرحله دوم

پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، میگوها را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شوند. در ادامه مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به میگوها اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا مواد یکدست شوند.

مرحله سوم

مگیوها را پس از اینکه به خوبی سرخ شدند، از تابه خارج کرده و کنار می گذاریم. در ادامه پیازها را به صورت خلالی نازک و یکدست خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن به یک قابلمه مناسب اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه پیازها سبک شدند، مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و تفت دادن مواد را دو دقیقه دیگر ادامه می دهیم. در همین حین گوجه فرنگی ها پوست می گیریم و با رنده ریز درون قابلمه رنده می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله سیر و فلفل سبز را نیز رنده می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه گشنیز را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و به همراه میگوهای سرخ شده به قابلمه می افزاییم، سپس مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله ششم

پس از اینکه آب درون تابه کشیده شد و مواد به روغن افتادند، برنج را به قابلمه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا با دیگر مواد یکدست شود. ضمن اینکه تفت دادن برنج باعث می شود که پس از پخت وا نرود.

مرحله هفتم

در این مرحله ۳ پیمانه آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم برنج به خوبی بپزد و آب درون قابلمه کشیده شود، سپس کمی روغن به صورت پخش روی برنج می ریزیم و درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم.

مرحله هشتم

حالا حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و اجازه می دهیم میگو پلو به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه روی حرارت بماند تا آماده شود. پس از اینکه غذا آماده شد، آنرا درون قابلمه ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شود، سپس درون دیس می کشیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : جمعه 30 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.