طرز تهیه بیف استراگانف به روش رستورانی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه بیف استراگانف
بیف استراگانف از معروف ترین غذاهای روسیه است که به دلیل محبوبیت بسیار زیادی که در جهان دارد ورژن های بسیار متنوعی از این غذا ایجاد شده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بیف استراگانف در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت راسته گوساله | ۵۰۰ گرم |
سیر | ۳ حبه |
پیاز | ۱ عدد |
آرد | ۲ قاشق غذاخوری |
زنجبیل | ۱ تکه کوچک |
قارچ | ۸ عدد متوسط |
سس خردل | ۱ قاشق غذاخوری |
عصاره گوشت | ۱ عدد |
خامه صبحانه | ۱۰۰ گرم |
سیب زمینی | ۱ عدد بزرگ |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه بیف استراگانف
مرحله اول
برای تهیه بیف استراگانف خوشمزه در ابتدای کار گوشت راسته گوساله را به صورت نواری یکدست برش می زنیم و درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه سیرها و زنجبیل را رنده می کنیم و با ۲ قاشق روغن زیتون و کمی فلفل سیاه به کاسه می افزاییم.
مرحله دوم
در این مرحله مواد را به خوبی مخلوط می کنیم، سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت گوساله طعم دار شود. پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم.
مرحله سوم
حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم، پس از اینکه روغن داغ شد، تکه های گوشت گوساله را اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شوند، سپس از تابه خارج کرده و کنار می گذاریم.
مرحله چهارم
در این مرحله پیاز را به صورت خلالی خرد می کنیم و درون همان تابه با کمی روغن تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود، سپس آرد را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا خامی آرد به طور کامل گرفته شود.
مرحله پنجم
حالا سس خردل را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم، سپس قارچ های اسلایس شده را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا آب اضافی قارچ ها کشیده شود و سرخ شوند.
مرحله ششم
۲ لیوان آب جوش به همراه عصاره گوشت به تابه اضافه می کنیم، سپس خامه را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سس کمی جا بیفتد. در ادامه تکه های گوشت گوساله را اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا سس غلیظ شود.
مرحله هفتم
در این مرحله سیب زمینی را به صورت رشته ای خرد می کنیم و پس از شستشو با دستمال خشک می کنیم. در ادامه یک تابه روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس سیب زمینی ها را اضافه کرده و سرخ می کنیم.
مرحله هشتم
حالا سیب زمینی های سرخ شده را از روغن خارج کرده و روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود. در نهایت پس از اینکه بیف استروگانف جا افتاد، آنرا در ظرف می کشیم و با سیب زمینی تزیین می کنیم.
- منبع :
- nushin1988