طرز تهیه نان کنجدی به روش خانگی و با طعم بی نظیر

طرز تهیه نان کنجدی به روش خانگی و با طعم بی نظیر

طرز تهیه نان کنجدی نان کنجدی یکی از انواع نان های ساده و خوشمزه بین المللی است که معمولا در وعده های صبحانه …

طرز تهیه شیرینی برنجی کرمانشاهی

طرز تهیه شیرینی برنجی کرمانشاهی طرز تهیه شیرینی برنجی با پیمانه طرز تهیه شیرینی برنجی با روغن مایع شیرینی برنجی در توستر طرز تهیه شیرینی برنجی بدون فر طرز تهیه شیرینی برنجی بدون همزن برقی

شیرینی برنجی کرمانشاهی یکی از انواع شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که به عنوان سوغات کرمانشاه شناخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی برنجی کرمانشاهی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم شیرینی برنجی
آرد برنج مرغوب۵۰۰ گرم
پودر قند۲۵۰ گرم
زرده تخم مرغ۲ عدد
روغن جامد۲۵۰ گرم
پودر هل۲ قاشق غذاخوری
گلاب۱ قاشق غذاخوری سرخالی

طرز تهیه شیرینی برنجی کرمانشاهی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی نان برنجی خوشمزه ابتدا پودر قند و روغن را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن دستی یا برقی مخلوط می کنیم تا مواد سبک شوند، سپس زرده تخم مرغ را به همراه پودر هل اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا مجددا مواد را مخلوط می کنیم تا با هم ترکیب شده و یکدست شوند. در ادامه آرد برنج را یک مرتبه الک می کنیم، سپس مجددا درون الک می ریزیم و روی مواد درون کاسه الک کرده و مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود.

مرحله سوم

در صورتی که خمیر حالتی پودری و خشک داشت، نگران نباشید، چون با اضافه کردن ۱ قاشق گلاب می توانیم خمیر را نرم و منسجم کنیم. در ادامه خمیر را درون سلفون می پیچانیم و در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند.

مرحله چهارم

زمان استراحت خمیر حداقل ۲ ساعت و حداکثر ۲۴ ساعت می باشد. پس از اینکه خمیر به خوبی استراحت کرد، فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم.

مرحله پنجم

در ادامه خمیر را از بین سلفون خارج می کنیم، سپس به اندازه یک گردو از خمیر بر می داریم و آنرا به صورت گرد شکل می دهیم. در ادامه خمیرها را به ترتیب درون سینی فر می چینیم و با چاقو یا چنگال روی خمیرها طرح ایجاد می کنیم.

مرحله ششم

البته اگر بخواهیم شیرینی ها طرح یکسان داشته باشند، بهتر است آنها را مهر کنیم. در ادامه سینی را درون فر قرار داده و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۲۰ دقیقه بپزند. در نهایت شیرینی ها را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم خنک شوند، سپس در ظرف دلخواه می چینیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 1 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.