طرز تهیه حلوای میکادوی رولی ساده با طعم و رنگ بی نظیر
طرز تهیه حلوای میکادوی رولی
حلوای رولی میکادو یکی از انواع حلواهای ساده و خوشمزه ایرانی است که برای پذیرایی در مراسم های مهم درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای میکادوی رولی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم حلوای میکادوی رولی | |
آرد سفید | ۲ لیوان |
شکر | ۱ لیوان |
آب | ۱٫۵ لیوان |
روغن مایع | ½ لیوان |
کره | ۱۰۰ گرم |
گلاب | ¼ لیوان |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
نان میکادو | ۲ عدد |
طرز تهیه حلوای میکادوی رولی
مرحله اول
برای تهیه حلوای رولی با نان میکادو ابتدا آب را به همراه زعفران دم کرده و شکر داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا شکر به طور کامل درون آب حل شده و آب به نقطه جوش برسد.
مرحله دوم
پس از اینکه شکر حل شد، اجازه می دهیم شربت چند جوش دیگر بزند، سپس آنرا از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه آرد را درون یک تابه مناسب الک می کنیم، سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و آرد را تفت می دهیم.
مرحله سوم
در این مرحله آرد را به ارامی و با حوصله تفت می دهیم تا کمی تغییر رنگ دهد و طعم خامی آن به طور کامل گرفته شود. پس از اینکه رنگ آرد کمی تغییر کرد، کره را به همراه روغن به تابه اضافه کرده و با آرد مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
پس از اینکه مواد یکدست شدند، شربت را به صورت یک باره به تابه اضافه می کنیم و سریع مواد را هم می زنیم تا گلوله نشوند. در ادامه تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم، سپس گلاب را اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
حالا مجددا مواد را ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه نان میکادو را روی یک لایه پلاستیک پهن می کنیم، سپس کمی آب روی آن اسپری می کنیم. در ادامه حلوای داغ را به صورت یکدست روی نان میکادو پخش می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله روی نان میکادو و حلوا را با پلاستیک می پوشانیم و اجازه می دهیم ۱۰ دقیقه استراحت کنند، سپس نان میکادو را به صورت رول جمع می کنیم و درون سلفون می پیچیم. در ادامه رول حلوا را درون یخچال قرار می دهیم.
مرحله هفتم
پس از گذشت نیم ساعت رول حلوا را از یخچال خارج می کنیم، سپس سلفون را باز می کنیم. در ادامه رول حلوا را داخل یک ظرف مناسب قرار می دهیم، سپس با استفاده از یک کارد اره ای آنرا با ضخامت دلخوه برش می زنیم.
- منبع :
- p.nasiri.h