طرز تهیه سوسیس مرغ به روش خانگی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه سوسیس

طرز تهیه سوسیس

سوسیس یکی از انواع غذاهای خوشمزه و فست فودی است که در سراسر جهان طرفدارهای زیادی را به خود جذب کرده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوسیس در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای سوسیس مرغ
ترکیب سینه و ران مرغ۵۰۰ گرم
نشاسته ذرت۴ قاشق غذاخوری
گلوتن۱۲ گرم
شیر خشک۴۰ گرم
تخم مرغ½ تخم مرغ
یخ½ لیوان
روغن مایع۵۰ گرم
سیر۴ حبه
فلفل قرمز و فلفل سیاهاز هر کدام ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر۲ قاشق غذاخوری
نمک۱٫۵ قاشق چایخوری
پودر گوجه۳ قاشق چایخوری
پودر هل و پودر دارچیناز هر کدام ½ قاشق چایخوری
پودر سیر و پودر پیازاز هر کدام ۲ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل و جوزهندیاز هر کدام ۱ قاشق چایخوری
پودر آویشن و پودر تخم گشنیزاز هر کدام ۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه سوسیس

مرحله اول

برای تهیه سوسیس به روش خانگی در ابتدای کار سینه و ران مرغ را به مدت ۲ ساعت درون فریزر قرار می دهیم تا گوشت مرغ نیمه منجمد شود. پس از گذشت این زمان سینه و ران مرغ را از فریزر خارج می کنیم.

مرحله دوم

حالا به کمک یک چاقوی تیز گوشت سینه و ران مرغ را از استخوان جدا کرده و به همراه حبه های سیر درون غذاساز ریخته، سپس به خوبی میکس می کنیم تا گوشت سینه و ران مرغ کاملا پوره و حالت چرخ شده پیدا کند.

مر حله سوم

در ادامه نشاسته ذرت را به همراه گلوتن و شیر خشک به غذاساز اضافه کرده و مجددا به خوبی میکس می کنیم تا مواد ترکیب شوند. حالا روغن مایع را به همراه پودر آویشن، پودر پیاز، پودر سیر، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به غذاساز می افزاییم.

مرحله چهارم

در ادامه پودر جوزهندی، پودر هل، پودر گوجه، پاپریکا، پودر تخم گشنیز، پودر زنجبیل و پودر دارچین را به غذاساز اضافه کرده و مجددا میکس می کنیم تا ادویه ها با گوشت مرغ به خوبی ترکیب شوند. حالا تخم مرغ را درون یک کاسه می ریزیم.

مرحله پنجم

در این مرحله تخم مرغ را با کمک چنگال به خوبی هم می زنیم تا بافت آن از لختگی خارج شود. در ادامه یخ را درون کیسه فریزر ریخته و بین یک پارچه قرار می دهیم، سپس با گوشتکوب می کوبیم تا یخ خرد و حالت پودری پیدا کند.

مرحله ششم

حالا نیمی از تخم مرغ را به همراه یخ خرد شده به غذاساز افزوده و به مدت ۱ الی ۲ دقیقه میکس می کنیم تا مواد کاملا به خورد هم رفته و یکدست شوند، سپس مایه سوسیس را به کمک لیسک درون قیف سیلیکونی می ریزیم.

مرحله هفتم

توجه داشته باشید اگر چرخ گوشت شما سوسیس ساز دارد مایه سوسیس را درون چرخ گوشت ریخته و کاور سوسیس را جلو لوله سوسیس ساز بگیرید تا پر شود. در صورت نبود سوسیس ساز ابتدای قیف را داخل کاور سوسیس گذاشته و پر می کنیم.

مرحله هشتم

پس از اینکه کاور سوسیس ها پر شد، سوسیس ها را به اندازه دلخواه تقسیم کرده، سپس ابتدا و انتها کاور را با نخ محکم می بندیم تا کاور سوسیس چروک نشود و از ورود هوا درون کاور جلوگیری شود. برای اطمینان بیشتر ابتدا و انتهای کاورها را با بست می بندیم.

مرحله نهم

در این مرحله یک سوم یک قابلمه بزرگ را با آب پر کرده و آنرا روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به نقطه جوش برسد. حالا یک سبد فلزی که یک سایز از قابلمه کوچکتر می باشد درون آن گذاشته و سوسیس ها را درون آن می گذاریم.

مرحله دهم

توجه داشته باشید آب درون قابلمه به اندازه ای باشد که با سوسیس ها تماسی نداشته باشد. حالا درب قابلمه را بسته و اجازه می دهیم سوسیس ها به مدت ۴۵ دقیقه درون قابلمه بمانند تا به روش بخارپز کاملا پخته شوند.

مرحله یازدهم

پس از گذشت این مدت، زمانی که سوسیس ها کاملا پخته شدند، آنها را از قابلمه خارج کرده و بلافاصله درون کاسه حاوی آب و یخ قرار می دهیم تا به سوسیس ها شوک وارد شود. حالا اجازه می دهیم به مدت ۵ دقیقه درون کاسه باقی بمانند.

مرحله دوازدهم

پس از گذشت این زمان سوسیس ها را از کاسه خارج کرده و با یک دستمال تمیز خشک می کنیم. در نهایت سوسیس ها را به مدت ۱۲ ساعت درون یخچال قرار می دهیم. سوسیس خانگی به مدت ۵ روز درون یخچال و ۱ ماه درون فریزر ماندگاری دارد. نوش جان.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در سه شنبه 27 دی 1401

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.