مطالب پر بازدید
طرز تهیه کتلت مرغ و قارچ مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کتلت مرغ و قارچ مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کتلت مرغ و قارچ کتلت مرغ و قارچ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده است که با رسپی های مختلفی …

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی سوهان حلوایی، این شیرینی سنتی، با بافتی نرم و طعمی معطر از هل و زعفران، همراهی ایده‌آل برای لحظات …

طرز تهیه پنیر پیتزا کشدار و بازاری با طعمی بی نظیر

طرز تهیه پنیر پیتزا کشدار و بازاری با طعمی بی نظیر

طرز تهیه پنیر پیتزا پنیر پیتزا یکی از انواع فراورده های لبنی است که معمولا در غذاهای فست فودی کاربرد بالایی دارد، برای …

طرز تهیه لبو قرمز در خانه

طرز تهیه لبو با نبات طرز پخت لبو نی نی سایت طرز تهیه لبو قرمز در خانه طرز تهیه لبو پوست کنده طرز تهیه لبو بازاری طرز تهیه لبو با سرکه طرز تهیه لبو شیرازی طرز تهیه لبو رژیمی

لبو یا غندر قرمز یکی از انواع خوراکی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لبو قرمز در خانه در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
چغندر قرمز۱ کیلوگرم
شکر، نبات یا شیره انگوربه مقدار کافی

طرز تهیه لبو قرمز در خانه

مرحله اول

برای تهیه لبوی بازاری ابتدا لبوها را به خوبی می شوییم تا کاملا تمیز شوند، سپس پوست شان را می گیریم. در ادامه لبوها را درون یک قابلمه مناسب می چینیم و به اندازه ای آب اضافه می کنیم که سطح لبوها پوشیده شود.

مرحله دوم

یکی از نکاتی که باعث می شود رنگ لبو قرمز و خوشرنگ تر شود این است که مقداری از پوست های لبو را نیز به قابلمه اضافه کنیم. جوشیدن پوست های لبو باعث می شود که رنگ لبوها در پایان پخت، غلیظ تر شود.

مرحله سوم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به نقطه جوش برسد. پس از اینکه آب جوش آمد، حرارت را ملایم می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا لبوها به مدت ۲ تا ۴ ساعت به آرامی بپزند.

مرحله چهارم

برای شیرین شدن لبو می توانیم به سلیقه خود از نبات، شیره انگور، چغندر قند و شکر استفاده کنیم. بهترین گزینه برای شیرین کردن لبو، شکر است، چون علاوه بر اینکه لبو را شیرین می کند، باعث می شود آب لبو کاراملی شود.

مرحله پنجم

گزینه بعدی نبات است که آن هم تفاوت چندانی با شکر ندارد، تنها مشکل نبات این است که باعث کاراملی شدن لبو نمی شود. شیره انگور هم طعم خوبی به لبو می دهد، اما می تواند باعث بد رنگ شدن لبوها شود.

مرحله ششم

چغندر قند هم باعث شیرین شدن لبو می شود، اما رنگ لبو را جذب کرده و باعث کمرنگ شدن لبوها می شود. برای این مقدار لبو حدود ۲ تا ۴ قاشق غذاخوری شکر در اواسط پخت اضافه کرده و اجازه می دهیم آب درون قابلمه کم شود.

مرحله هفتم

پس از اینکه لبوها به طور کامل پختند و آب درون قابلمه نیز غلیظ و کشدار شد، لبوی ما آماده سرو است. در نهایت لبوها را از قابلمه خارج می کنیم و در ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم، سپس به صورت دلخواه برش زده و سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 3 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.