مطالب پر بازدید
طرز تهیه پیچاق قیمه به روش سنتی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه پیچاق قیمه به روش سنتی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه پیچاق قیمه پیچاق قیمه یکی از انواع غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که اصالت آن به شهر اردبیل تعلق دارد، …

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی؛ هنر پخت پنکیک به سبک هلندی

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی؛ هنر پخت پنکیک به سبک هلندی

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی آیا به دنبال صبحانه‌ای لذیذ و متفاوت هستید که طعم و بافتی منحصر به فرد داشته باشد؟ پنکیک …

طرز تهیه کوفته یولچی، غذای سنتی و خوشمزه بلوچی!

طرز تهیه کوفته یولچی، غذای سنتی و خوشمزه بلوچی!

طرز تهیه کوفته یولچی کوفته یولچی یکی از انواع غذاهای خوشمزه، لذیذ و سنتی بلوچی مربوط به سیستان و بلوچستان است که به …

طرز تهیه پنیر پیتزا

طرز تهیه پنیر پیتزا بدون سرکه طرز تهیه پنیر پیتزا کش دار طرز تهیه پنیر پیتزا رستورانی طرز تهیه پنیر پیتزا مطهر فیلم طرز تهیه پنیر پیتزا طرز تهیه پنیر پیتزا زرد طرز تهیه پنیر پیتزا صنعتی طرز تهیه پنیر پیتزا بدون شیر

پنیر پیتزا یکی از انواع فراورده های لبنی است که معمولا در غذاهای فست فودی کاربرد بالایی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنیر پیتزا در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای پنیر پیتزا
شیر محلی۲ کیلوگرم
سرکه سفید½ لیوان
نمک۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه پنیر پیتزا

مرحله اول

برای تهیه پنیر پیتزا به روش خانگی در ابتدای کار شیر محلی را درون یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت می گذاریم، سپس اجازه می دهیم شیر به گرمای ۴۵ درجه برسد. برای تست این گرما انگشت را درون شیر نگه می داریم.

مرحله دوم

زمانی که بدون سوختن انگشت، گرمای شیر را احساس کردیم بلافاصله قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم، سپس سرکه سفید را به صورت پخش درون قابلمه ریخته و با کمک کفگیر کمی مخلوط می کنیم و درب آنرا می بندیم.

مرحله سوم

حالا اجازه می دهیم شیر به مدت ۱۰ دقیقه استراحت کند تا حالت بریده بریده پیدا کند. پس از گذشت این زمان با کمک کفگیر قسمت های دَلَمه شده شیر را از آن جدا کرده و درون آبکش قرار می دهیم تا شیر اضافه خارج شود.

مرحله چهارم

حالا پنیر را با دست به خوبی جمع کرده و به صورت گلوله فرم می دهیم، سپس چندین بار محکم فشار می دهیم تا شیر اضافی از آن خارج شود. در ادامه مجددا قابلمه حاوی شیر را روی حرارت گذاشته تا به گرمای ۷۰ درجه برسد.

مرحله پنجم

در این مرحله اجازه می دهیم شیر کاملا داغ شود اما به نقطه جوش نرسد، سپس نمک را به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در ادامه پنیر را درون کفگیر گذاشته و با کمک آن به مدت ۱ دقیقه درون شیر داغ قرار می دهیم.

مرحله ششم

پس از گذشت این زمان پنیر را مجددا درون آبکش گذاشته و با دست چندین مرتبه فشار می دهیم تا شیر اضافی خارج شود. در ادامه این کار را ۳ تا ۴ مرتبه تکرار می کنیم، تکرار این مرحله برای کشسانی پنیر انجام می شود.

مرحله هفتم

پس از آخرین مرحله پنیر را به‌ خوبی فشار می دهیم، سپس درون یک کاسه حاوی آب یخ به مدت ۱۰ دقیقه قرار می دهیم تا پنیر منسجم شود. پس از گذشت این زمان پنیر را از کاسه خارج کرده و با دست فشار می دهیم تا آب اضافی خارج شود.

مرحله هشتم

حالا پنیر را درون نایلون گذاشته و به مدت ۳ ساعت درون فریزر قرار می دهیم تا پنیر کاملا منجمد شود. پس از گذشت این زمان پنیر را از فریزر خارج کرده و با دندانه های درشت رنده، رنده می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 4 بهمن 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.